January 21, 200916 yr Moram, pohvalio bih se i na lakat. My first car.pank je konačno umro! :Hail:edit- vidim imamo interesantnih pridoslicaEvo haljina bee.gifdeder jednu s glavom i nogama Edited January 21, 200916 yr by Maistor
January 21, 200916 yr Ne. Dobio je motorizovane jedinice!Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima. Bio je jeftin a neugazen... i sve to. Majke mi!
January 21, 200916 yr Ne. Dobio je motorizovane jedinice!Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima. Bio je jeftin a neugazen... i sve to. Majke mi!yada, yada... osim ako ne ide na šepurike ili organski otpad-izdo si pizdo. i konačno posto čoek, dobrodošao u kapitalizam drugare!!
January 21, 200916 yr Stigla mi peraja (oba) :)opasna ti oprema!! mada se uopste ne razumem. :D koja ronilacka destinacija je u pitanju, sme li se znati? Moram, pohvalio bih se i na lakat. My first car.fancy dog, fancy car...fake punk indeed. <_<
January 21, 200916 yr Ker je bio dzabe! Auto prakticno dzabe**dzabe - to ti je ono kad uzmes kredit na 5 godina a kamata je oko 75% pa vratis banci duplo od uzetog.
January 22, 200916 yr dzabe ti sad opravdanja, osudjen si dozivotno od pank policije :Pako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle...tako da uzivaj u dvestashesci
January 22, 200916 yr My first car.U, to je onaj što ima ogledalo u vozačevom suncoštitniku, pa sad lagano možeš da popraviš šminku na semaforu.
January 22, 200916 yr ako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle... koja ronilacka destinacija je u pitanju, sme li se znati?Ne. A meni i onako ne smes nista da verujes. ;) Edited January 22, 200916 yr by Pixie
January 22, 200916 yr dzabe ti sad opravdanja, osudjen si dozivotno od pank policije :Pako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle...tako da uzivaj u dvestashesciPosto je to ionako pandurski auto, mozda da na vrata nalepim SCENE POLICE posto mi je to ionako hobi? Sad i ja mogu na koncert Agenta Nerandzica! Sad kad mogu i sminku da namestim, ici cu i na emo hepeninge. Sky is the limit!
January 22, 200916 yr Pantalone, dzemper, kosulja, gace, potkosulja, carape. Idem na intervju u Moskvu, pa moram da se pripremim :)))
January 22, 200916 yr Hahaha. Odlicna fora.Kosulja je do j..., a tek carape. Gace bi mi bile velike, potpuno sam slim.Imas neki predlog za cipele, stan?
January 22, 200916 yr Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima.
January 22, 200916 yr Imas neki predlog za cipele, stan?Eno ima par finih u Prekogovom ormanu, vidi da l' ti pasuju.
January 22, 200916 yr E G., sori, samo mi destinacija poćerala maštu sorry, ali tirkizno plava majica može samo ako mu je ten još preplanuo. nije svatko bg host -_- Edited January 22, 200916 yr by Nicol