Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)
Moram, pohvalio bih se i na lakat. My first car.
pank je konačno umro! :Hail:edit- vidim imamo interesantnih pridoslica
Evo haljina bee.gif
deder jednu s glavom i nogama :naughty: Edited by Maistor
Posted

Ne. Dobio je motorizovane jedinice!Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima. Bio je jeftin a neugazen... i sve to. Majke mi!

Posted
Ne. Dobio je motorizovane jedinice!Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima. Bio je jeftin a neugazen... i sve to. Majke mi!
yada, yada... osim ako ne ide na šepurike ili organski otpad-izdo si pizdo. i konačno posto čoek, dobrodošao u kapitalizam drugare!! :heart:
Posted
Stigla mi peraja (oba) :)
opasna ti oprema!! mada se uopste ne razumem. :D koja ronilacka destinacija je u pitanju, sme li se znati?
Moram, pohvalio bih se i na lakat. My first car.
fancy dog, fancy car...fake punk indeed. <_<
Posted

Ker je bio dzabe! Auto prakticno dzabe**dzabe - to ti je ono kad uzmes kredit na 5 godina a kamata je oko 75% pa vratis banci duplo od uzetog.

Posted

dzabe ti sad opravdanja, osudjen si dozivotno od pank policije :Pako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle...tako da uzivaj u dvestashesci

Posted
My first car.
U, to je onaj što ima ogledalo u vozačevom suncoštitniku, pa sad lagano možeš da popraviš šminku na semaforu.
Posted (edited)
ako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle...
koja ronilacka destinacija je u pitanju, sme li se znati?
Ne. A meni i onako ne smes nista da verujes. ;) Edited by Pixie
Posted
dzabe ti sad opravdanja, osudjen si dozivotno od pank policije :Pako ti je neka uteha, drugar pre par dana pricao kako na cert agent orange u LA prosle godine masa fura americke snove na tockovima. uglavnom restaurirani modeli i american muscle...tako da uzivaj u dvestashesci
Posto je to ionako pandurski auto, mozda da na vrata nalepim SCENE POLICE posto mi je to ionako hobi? Sad i ja mogu na koncert Agenta Nerandzica! Sad kad mogu i sminku da namestim, ici cu i na emo hepeninge. Sky is the limit!
Posted

Pantalone, dzemper, kosulja, gace, potkosulja, carape. Idem na intervju u Moskvu, pa moram da se pripremim :)))

Posted

Hahaha. Odlicna fora.Kosulja je do j..., a tek carape. Gace bi mi bile velike, potpuno sam slim.Imas neki predlog za cipele, stan?

Posted
Kupljen je po pank ps-u. Patim za njega narednih 5 godina po izuzetno nepovoljnim uslovima.
nalepnica-ASI-B8-5.gif
Posted
Imas neki predlog za cipele, stan?
Eno ima par finih u Prekogovom ormanu, vidi da l' ti pasuju.
Posted (edited)
Pants_brown.jpgreally-ugly-christmas-sweater.jpguglyugly.jpgWHITE20PANTY.jpg1005619m.jpg100-0277-small.jpgE G., sori, samo mi destinacija poćerala maštu :lolol:
sorry, ali tirkizno plava majica može samo ako mu je ten još preplanuo. nije svatko bg host -_- Edited by Nicol