Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Toliko bejahu i letos...Ništa novogodišnji popusti....Nisam se usudila. Proklinjala bih sudnji dan da im se nešto desi.A da su savršene, potpuno su savršene.

• Replies 9.7k
  • Views 864k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

seljaci.ako ti nesto znaci, ja sad imam neku karticu za popust od 10% (i opet seljaci), pa mi se javi ako se predomislis ili ti nesto drugo odande zatreba.

300, sram, srammm
Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.
Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.
ja moje prodajem za 250, doduše dioptrija -3, ali sočiva uračunata u cenu.
Gherson%20rickenbacker.jpg
FW0607-H3JacketsBB-5.jpgovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.
FW0607-H3JacketsBB-5.jpgovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.
Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides.

Edited by Lancia

?j, ovde se ne vidi slika.:(IMG_1631_all.jpg

Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides.
ma briga me za vukove, a za vucice sam vec spremio ovcice. :DIMG_1631.jpg

Tastatura+Miš Logitech? Cordless Desktop MX3200 Laser1422.1.0.jpg

Edited by radisa

I ja pazarih tastaturu, al ova moja je ispunjenje sna svih nas prljavaca:KB-ATBK-big.jpg

Edited by dig_chohano

pirotehnicki materijal za predstojece praznike, u legalnoj radnji kod kineza, 3200 din

:lol: Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim. :thumbsup:
Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim. :thumbsup:
Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.
Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.
A jel'? A gde su onda petarde? Kad ovi postave petarde od Kineza :bee: onda cu i ja postaviti haljinu. :evil: A prehladu cim nadjem sliku. :s_d: A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica? :bee:
A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica? :bee:
Dobrodošla :)Aj se sad okači na Perspicu u tome što si pazarila :naughty: prehladu ne moraš... za haljinu kako hoćeš