Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Toliko bejahu i letos...Ništa novogodišnji popusti....Nisam se usudila. Proklinjala bih sudnji dan da im se nešto desi.A da su savršene, potpuno su savršene.

Posted

seljaci.ako ti nesto znaci, ja sad imam neku karticu za popust od 10% (i opet seljaci), pa mi se javi ako se predomislis ili ti nesto drugo odande zatreba.

Posted
300, sram, srammm
Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.
Posted
Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.
ja moje prodajem za 250, doduše dioptrija -3, ali sočiva uračunata u cenu.
Posted
FW0607-H3JacketsBB-5.jpgovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.
Posted (edited)
FW0607-H3JacketsBB-5.jpgovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.
Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides. Edited by Lancia
Posted

?j, ovde se ne vidi slika.:(IMG_1631_all.jpg

Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides.
ma briga me za vukove, a za vucice sam vec spremio ovcice. :DIMG_1631.jpg
Posted (edited)

Tastatura+Miš Logitech? Cordless Desktop MX3200 Laser1422.1.0.jpg

Edited by radisa
Posted (edited)

I ja pazarih tastaturu, al ova moja je ispunjenje sna svih nas prljavaca:KB-ATBK-big.jpg

Edited by dig_chohano
Posted

pirotehnicki materijal za predstojece praznike, u legalnoj radnji kod kineza, 3200 din

Posted
:lol: Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim. :thumbsup:
Posted
Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim. :thumbsup:
Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.
Posted
Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.
A jel'? A gde su onda petarde? Kad ovi postave petarde od Kineza :bee: onda cu i ja postaviti haljinu. :evil: A prehladu cim nadjem sliku. :s_d: A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica? :bee:
Posted
A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica? :bee:
Dobrodošla :)Aj se sad okači na Perspicu u tome što si pazarila :naughty: prehladu ne moraš... za haljinu kako hoćeš