dranata Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Toliko bejahu i letos...Ništa novogodišnji popusti....Nisam se usudila. Proklinjala bih sudnji dan da im se nešto desi.A da su savršene, potpuno su savršene.
MayDay Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 seljaci.ako ti nesto znaci, ja sad imam neku karticu za popust od 10% (i opet seljaci), pa mi se javi ako se predomislis ili ti nesto drugo odande zatreba.
dig_chohano Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 300, sram, srammmJbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.
Kabeza Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju.ja moje prodajem za 250, doduše dioptrija -3, ali sočiva uračunata u cenu.
voja i Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.
Lancia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 (edited) ovo je najslicnije sto sam mogao da nadjem na netu, a mrzi me da slikam. izmedju serpa plave i crvene, izbor je pao na... crvenu. a i dobro ide uz crne pantalone.svi ostali modni detalji :D u istoj (stendalovoj) kombinaciji.Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides. Edited December 26, 2008 by Lancia
voja i Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ?j, ovde se ne vidi slika.:( Crvenkapice, pa nema vise vukova tamo gde ides.ma briga me za vukove, a za vucice sam vec spremio ovcice. :D
radisa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) Tastatura+Miš Logitech? Cordless Desktop MX3200 Laser Edited December 27, 2008 by radisa
dig_chohano Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) I ja pazarih tastaturu, al ova moja je ispunjenje sna svih nas prljavaca: Edited December 27, 2008 by dig_chohano
yolo Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 pirotehnicki materijal za predstojece praznike, u legalnoj radnji kod kineza, 3200 din
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jbt, toliko u predgrađu New Delhija košta par potpuno ispravnih i malo korišćenih očiju. Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim.
mojo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pazarila sam prehladu, ljubicastu haljinu u Zari i komplet grudnjak i gacice cipkani, sa cirkoncicem nekim. Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.
nale Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ovde je običaj da se postave slike pazarluka, a običaje treba poštovati.A jel'? A gde su onda petarde? Kad ovi postave petarde od Kineza onda cu i ja postaviti haljinu. A prehladu cim nadjem sliku. A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica?
Dionysos Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A za nove clanove nije obicaj da im se pozeli dobrodoslica? Dobrodošla :)Aj se sad okači na Perspicu u tome što si pazarila prehladu ne moraš... za haljinu kako hoćeš
Recommended Posts