December 17, 200816 yr sve ostale za hladno vreme i hodanje po gradu izgledaju kao fuzija vojnicke opreme i opreme za gradiliste.šta da se radi, to je zimi potpuno prihvatljivo,jakna je stvarno mmmm
December 17, 200816 yr šta da se radi, to je zimi potpuno prihvatljivozavisi gde zivis.u africi je, npr, sasvim neprihvatlivo. :D
December 17, 200816 yr zavisi gde zivis.u africi je, npr, sasvim neprihvatlivo. :D Ajde vi iz toplijih krajeva bez dobacivanja za stolom,ne znate kaki seksipil bije iz nas kad ujutru obujemo cokule,perjane grombi kapute i kape,ko nas vidi ni Jeti mu strašan nije.
December 18, 200816 yr Častih se za božić:SUUNTO X9iMašala, domać'ne. Ja naručio Core, uvenuću čekajući do februara.
December 18, 200816 yr Ide zima, sad sam miran 4etiri godine cirka.ulecem sa dva meseca zakasnjenja i molim makar za ime firme, ako ne i prodajno mesto
December 18, 200816 yr Mašala, domać'ne. Ja naručio Core, uvenuću čekajući do februara.E, i Core je lep.
December 18, 200816 yr Pazi, meni je estetski lepši od ovog tvog (posebno black orange), ali je funkcionalno gledano x9i aždaha.
December 18, 200816 yr Mašala, domać'ne. Ja naručio Core, uvenuću čekajući do februara.vala red je vise bio da iti kupis sat