December 17, 200816 yr cerina majica sa dugackim rukavima, od pre neki dan, u duhu vremena u kome zivimo:
December 17, 200816 yr ne znam za tvoj monitor [ili moj daltonizam :D] ali ja vidim da pise sivim slovima :)Iskreno, na ovom monitoru, na kom sad gledam mi je siva... Ali, sinoć, kod kuće, izgledalo je plavo... Čudni su putevi proizvođača monitora (sad buljim u DELL, kod kuće je SAMSUNG), i mojih očiju... Ko zna kakvi su gremlini u pitanju...I uzgred Vojo I, neznam da li da te mrzim, ili da ti zavidim... Mene bi žena ubila samo da spomenem novu mašinu, a kamoli da ispostavim račun za to... (kad sam papučar)... Edited December 17, 200816 yr by radisa
December 17, 200816 yr juice extraction.Dobro za dobro jutro, uvece dodam votku pa je odlicno za laku noc.
December 17, 200816 yr nema niko da mi napravi carrot cake. :( Edited December 17, 200816 yr by Allegra
December 17, 200816 yr opet mainstream tory, cisto zbog koloritne kolekcije , pa bar da su bile na rasprodaji...i neko bi zlobno prokomentarisao statusni messenger bag. Edited December 17, 200816 yr by PussyGalore
December 17, 200816 yr Ma bole te uvo, nisi je platila nego našla na tom stepeništu, tako da zli jezici mogu da pričaju šta god hoće.
December 17, 200816 yr ...i meni predstoji vrlo slična kupovina,jakna mi se mLogo svidža a i čizmice su ti u 'pokahontas' stajlu :D
December 17, 200816 yr i meni predstoji vrlo slična kupovina,jakna mi se mLogo svidža a i čizmice su ti u 'pokahontas' stajlu :Dhvala :). evo jakne iz drugog ugla:a cizmicama pise u specifikaciji da su nepromocive i da pruzaju dobru izolacaju, nadam se dok hodam po ledu od -20 i snegu rastoljenom od soli, da cu preziveti :D . sve ostale za hladno vreme i hodanje po gradu izgledaju kao fuzija vojnicke opreme i opreme za gradiliste.