Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

cerina majica sa dugackim rukavima, od pre neki dan, u duhu vremena u kome zivimo:majica_kris.jpg

Posted

Natwerali ste me da pogledam u konzolu. Da definitivno je siva :D

Posted

Pa bogami, meni konzola na slici izgleda vishe belo. :kralj:

Posted (edited)
ne znam za tvoj monitor [ili moj daltonizam :D] ali ja vidim da pise sivim slovima :huh: :)
Iskreno, na ovom monitoru, na kom sad gledam mi je siva... Ali, sinoć, kod kuće, izgledalo je plavo... Čudni su putevi proizvođača monitora (sad buljim u DELL, kod kuće je SAMSUNG), i mojih očiju... Ko zna kakvi su gremlini u pitanju...I uzgred Vojo I, neznam da li da te mrzim, ili da ti zavidim... Mene bi žena ubila samo da spomenem novu mašinu, a kamoli da ispostavim račun za to... (kad sam papučar)... Edited by radisa
Posted
carrot cake ?
otkud znas da je za jelo?mozda je za ukras.:D
Posted

juice extraction.Dobro za dobro jutro, uvece dodam votku pa je odlicno za laku noc.

Posted (edited)

nema niko da mi napravi carrot cake. :(

Edited by Allegra
Posted (edited)

opet mainstream tory, cisto zbog koloritne kolekcije , pa bar da su bile na rasprodaji...i neko bi zlobno prokomentarisao statusni messenger bag.

Edited by PussyGalore
Posted

Ma bole te uvo, nisi je platila nego našla na tom stepeništu, tako da zli jezici mogu da pričaju šta god hoće.

Posted
nema niko da mi napravi carrot cake. :(
pa kad je bljak...
Posted
...
i meni predstoji vrlo slična kupovina,jakna mi se mLogo svidža a i čizmice su ti u 'pokahontas' stajlu :D
Posted
i meni predstoji vrlo slična kupovina,jakna mi se mLogo svidža a i čizmice su ti u 'pokahontas' stajlu :D
hvala :). evo jakne iz drugog ugla:indexphpwc3.jpga cizmicama pise u specifikaciji da su nepromocive i da pruzaju dobru izolacaju, nadam se dok hodam po ledu od -20 i snegu rastoljenom od soli, da cu preziveti :D . sve ostale za hladno vreme i hodanje po gradu izgledaju kao fuzija vojnicke opreme i opreme za gradiliste.