Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
order shipped, cekam da pristigne :wub:cool.giff_m1m_2562f04.jpgf_m2m_e3f811b.jpgf_m3m_81c1a99.jpg
jao brate mili!!! :frust: dash djir?
Posted

dam al sumnjam da ces uci u njega ako si visa od 15cm ;)

Posted

hahaha :) dobro si me zeznuo :)))a bas pre neki dan, po auspuhu ga u daljini prepoznam, okrenem se, kada ono lepotan tek iz garaze izasao, izglancan kao nov! jos matori zatamnio stakla napred, rekoh ova lutka je spremna za pistu :) a pre neki dan, prelazim pesacki prelaz, a hladno, sve zaledjeno, ja u patikama, i okliznem se...i zamalo da ne tresnem na neko mudo od lambordzinija..iju... ko zna koliko bi me kostala udubljena hauba. srecom izbalansirah se na vreme.

Posted

ovde bogme nema takvih stvari, jedini put u zivotu videh (i cuh) mustanga u holandiji pre par godina.. bio sredjen skroz. eh.mada mozda se uskoro i pojavi kad nekom padne na pamet i takva egzibicija, jer stalno vidjam nove maseratije, ferarije, bentlije..

Posted

Televizor Daewoo 32' DLP 32C3XXXXImage%20DLP-32C3_side_m.jpg+DVD recorderDaewoo DRX-1105 Image%20DRX-1105_m.jpg=36000 din u Tehnomarketu na novogodišnjem popustu....

Posted (edited)

ajd da rizikujem da ispadnem glup u drustvu ali, pavllle sta je to? neko blu(zbog plave svetlosti)rej sokocalo?

Edited by foto
Posted
ajd da rizikujem da ispadnem glup u drustvu ali, pavllle sta je to? neko blu(zbog plave svetlosti)rej sokocalo?
Wii igračka konzola...Piše na njoj, plavim slovima...
Posted
Piše na njoj, plavim slovima...
ne znam za tvoj monitor [ili moj daltonizam :D] ali ja vidim da pise sivim slovima :huh: :)
Posted
I kod mene je plavim slovima :unsure:
evo mali close up crop :)picture2gm2.pngako su slova plave boje, koje je ovo iznad sa desne strane?
Posted
...

gotcha.jpgDa znam da fotosopujem, nastavio bi' i dalje :D

Posted (edited)

polako pripremam delove za adzbahuazdaja_corsair.jpgcool.gif

Edited by voja i