December 9, 200816 yr hahaha :) dobro si me zeznuo :)))a bas pre neki dan, po auspuhu ga u daljini prepoznam, okrenem se, kada ono lepotan tek iz garaze izasao, izglancan kao nov! jos matori zatamnio stakla napred, rekoh ova lutka je spremna za pistu :) a pre neki dan, prelazim pesacki prelaz, a hladno, sve zaledjeno, ja u patikama, i okliznem se...i zamalo da ne tresnem na neko mudo od lambordzinija..iju... ko zna koliko bi me kostala udubljena hauba. srecom izbalansirah se na vreme.
December 10, 200816 yr ovde bogme nema takvih stvari, jedini put u zivotu videh (i cuh) mustanga u holandiji pre par godina.. bio sredjen skroz. eh.mada mozda se uskoro i pojavi kad nekom padne na pamet i takva egzibicija, jer stalno vidjam nove maseratije, ferarije, bentlije..
December 14, 200816 yr Televizor Daewoo 32' DLP 32C3XXXX+DVD recorderDaewoo DRX-1105 =36000 din u Tehnomarketu na novogodišnjem popustu....
December 16, 200816 yr ajd da rizikujem da ispadnem glup u drustvu ali, pavllle sta je to? neko blu(zbog plave svetlosti)rej sokocalo? Edited December 16, 200816 yr by foto
December 16, 200816 yr ajd da rizikujem da ispadnem glup u drustvu ali, pavllle sta je to? neko blu(zbog plave svetlosti)rej sokocalo? Wii igračka konzola...Piše na njoj, plavim slovima...
December 16, 200816 yr Piše na njoj, plavim slovima...ne znam za tvoj monitor [ili moj daltonizam :D] ali ja vidim da pise sivim slovima :)
December 17, 200816 yr I kod mene je plavim slovima evo mali close up crop :)ako su slova plave boje, koje je ovo iznad sa desne strane?