3opge Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wow! vredi li cemu naprava?video da hvale u WIREDu, narucio i sad cekam.za 100 zabaca filmova i serija kolko oces i kad oces, jedino moras da budes na netflixu. javljam ti kakav je cim stigne.
msmodesty Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 kul. i pas mase repom i raduje se:) ko je sasio taj masterpis?dokaz da pas i gazda liche :)novi model padobrana?:)Priznaj da si ove slike postavila samo da bi nam stavila do znanja da imaš kuću na sprat. <_<nemamo kucu, imamo stan...na dva sprata :)e modesta, trench je izuzetan ali to tvoje kuche, taj pozer i kradljivac slave i paznje.....kako mu samo zavidim...nisi jedini koji mu zavidi, shalje pozdrave :heart:hvala na komentarima, sledeci put cu da okachim express lonac :)
henrik larsson Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Da nisam danas vodio klince na neki rođendan u nekom pozorištancetu na Lionu (i usput rešio da procunjam po Bulevaru šopinga radi), nikad ne bih našao džempere svojih snova. Domaći proizvođač, potpuno flat, bez ičega, jednobojni u gomili kolor varijanti, čak nema ni ve izrez nego normalan, koji je niti raspičen, niti steže moj aristokratski tajsonovski vratić. Odma sam pazario dva za 7 i po soma ukupno, i bio toliko oduševljen da sam se spičio do Terazija da uzmem još 1 petstokec. Dan ženskih hormona.
Lale Gator Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 (edited) ... Edited November 29, 2008 by Lale Gator
lena21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 (edited) naivno verovah ovima što pričaju o globalnom otopljavanju da ćemo zimu gledati na slikama,ovde snega jedno pola metra,u skladu s tim,ultimativni modni hitić ovih dana Edited November 29, 2008 by lena21
mustang Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 samoj sebi sam dosadna vise sa juicy couture... ali bilo je od frotira, a takvu nemam juicy
3opge Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 samoj sebi sam dosadna vise sa juicy couture... ali bilo je od frotira, a takvu nemam juicy sad jednog Pradu uz taj killbill komplet pa na Kalenica pijacu, bices super
lena21 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ovaj,super ti to,može hint šta je,može i početno slovo..
fonTelefon Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Vakcina, a zajebancija na temu Durex antivirusne zastite.
radisa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 (edited) Samsung 2032MWKupio TV (uslovno rečeno) za spavaću sobu...20200 dindži na sniženju... Edited December 7, 2008 by radisa
kokota Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Toshiba - Satellite A300-1ED61000... I jos nisam ja platio..
Recommended Posts