Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
wow! vredi li cemu naprava?
video da hvale u WIREDu, narucio i sad cekam.za 100 zabaca filmova i serija kolko oces i kad oces, jedino moras da budes na netflixu. javljam ti kakav je cim stigne.
Posted
kul. i pas mase repom i raduje se:) ko je sasio taj masterpis?
dokaz da pas i gazda liche :)
novi model padobrana?
:)
Priznaj da si ove slike postavila samo da bi nam stavila do znanja da imaš kuću na sprat. <_<
nemamo kucu, imamo stan...na dva sprata :)
e modesta, trench je izuzetan ali to tvoje kuche, taj pozer i kradljivac slave i paznje.....kako mu samo zavidim...
nisi jedini koji mu zavidi, shalje pozdrave :heart:hvala na komentarima, sledeci put cu da okachim express lonac :)
Posted

Da nisam danas vodio klince na neki rođendan u nekom pozorištancetu na Lionu (i usput rešio da procunjam po Bulevaru šopinga radi), nikad ne bih našao džempere svojih snova. Domaći proizvođač, potpuno flat, bez ičega, jednobojni u gomili kolor varijanti, čak nema ni ve izrez nego normalan, koji je niti raspičen, niti steže moj aristokratski tajsonovski vratić. Odma sam pazario dva za 7 i po soma ukupno, i bio toliko oduševljen da sam se spičio do Terazija da uzmem još 1 petstokec. Dan ženskih hormona.

Posted (edited)

...

Edited by Lale Gator
Posted (edited)

naivno verovah ovima što pričaju o globalnom otopljavanju da ćemo zimu gledati na slikama,ovde snega jedno pola metra,u skladu s tim,ultimativni modni hitić ovih dana :lol:VasqueWasatch%20GTX.jpg

Edited by lena21
Posted

samoj sebi sam dosadna vise sa juicy couture... ali bilo je od frotira, a takvu nemam juicy

Posted
samoj sebi sam dosadna vise sa juicy couture... ali bilo je od frotira, a takvu nemam juicy
sad jednog Pradu uz taj killbill komplet pa na Kalenica pijacu, bices super
Posted
253831FKnJ_w.jpg
ovaj,super ti to,može hint šta je,može i početno slovo..
Posted

Vakcina, a zajebancija na temu Durex antivirusne zastite.

Posted (edited)
41vIeSAfWQL._SL500_AA280_.jpgSamsung 2032MWKupio TV (uslovno rečeno) za spavaću sobu...20200 dindži na sniženju... Edited by radisa
Posted
UM08-06-0108n.jpgToshiba - Satellite A300-1ED61000... I jos nisam ja platio.. :whistle: