precog Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 apdejt: ne znam kolike su šanse da je kombinacija ista, ali ja sam imao sreće - zapatio sam bag koji se javlja pri miksu AI CS3/Leopard/Bamboo običan. Naime, ne rade podešavanja za calligraphic brush u Illustratoru (ona koja se odnose na pressure i sl), ali samo pod Leopardom i samo u CS3 verziji, i samo na Bamboo klasik. žasu.jebote, vidi kako brljavis... pises svasta, nista se ne da razumeti. aj na piano postiranje.:(
henrik larsson Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ej, srećan rođendan, zaboravio da ti čestitam :) Dobro je da si se pojavio.
fonTelefon Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Najzad si mu nasao odgovarajucu silikonsku rupicu
Eidyia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Oš se naljutit ako kažem da mi potpetica nije po guštu? -_- Inače wub.
voja i Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Najzad si mu nasao odgovarajucu silikonsku rupicu najzad je micro "rupica" imala pristojnu cenu. jebiga, kad je majusan, samo 10 cola.
msmodesty Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila
darling Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kul. i pas mase repom i raduje se:) ko je sasio taj masterpis?
3opge Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila novi model padobrana?
JozoMujica Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila Priznaj da si ove slike postavila samo da bi nam stavila do znanja da imaš kuću na sprat. <_<
A_PACH Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 e modesta, trench je izuzetan ali to tvoje kuche, taj pozer i kradljivac slave i paznje.....kako mu samo zavidim...
Recommended Posts