November 14, 200816 yr apdejt: ne znam kolike su šanse da je kombinacija ista, ali ja sam imao sreće - zapatio sam bag koji se javlja pri miksu AI CS3/Leopard/Bamboo običan. Naime, ne rade podešavanja za calligraphic brush u Illustratoru (ona koja se odnose na pressure i sl), ali samo pod Leopardom i samo u CS3 verziji, i samo na Bamboo klasik. žasu.jebote, vidi kako brljavis... pises svasta, nista se ne da razumeti. aj na piano postiranje.:(
November 22, 200816 yr Najzad si mu nasao odgovarajucu silikonsku rupicu najzad je micro "rupica" imala pristojnu cenu. jebiga, kad je majusan, samo 10 cola.
November 27, 200816 yr MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila
November 27, 200816 yr MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila novi model padobrana?
November 28, 200816 yr MOj je, sanjala sam ga: trench iz dva dela:od pozadi, zakopchan do grla u kompletu pola mantila Priznaj da si ove slike postavila samo da bi nam stavila do znanja da imaš kuću na sprat. <_<
November 28, 200816 yr e modesta, trench je izuzetan ali to tvoje kuche, taj pozer i kradljivac slave i paznje.....kako mu samo zavidim...