Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Tange su sa nitnama ka unutra. Tačnije, jednom nitnom, na delu pozadi.

Posted (edited)
va2216w20widenk0.jpgViewsonic VA2216w Totalno neuporediv osećaj u odnosu na stari CRT 17" ili TFT 17" koji imam na poslu. Edited by copkillah
Posted
479702vb.png32'' :wub: neki 'rvatski DVD player sto pusta USBove (nema vise rezanja za mene :wub: :wub: )Peglu i usisivac.
Posted
:lol: Ladno si ubo model pegle! a sa obzirom da mi je sestricina trenutno tu na TV je najcesce deciji program :P
Posted
jel pegla ima USB?
Ne bih znao ne peglam a Boga mi ni ne usisavam.
Posted

mango firma (to je valjda firma iz spanije) neke seksi crne polusjajne pantalone do patosa na visoku stiklu, cigaret fazon, sa dzepovima...i sada me hvata groznica da kupim i njihovu koznu jaknu do struka uzanu ....

Posted

A, legendarni Korg. Sa kraja 80-tih bio najjaca klavijatura. Cujem da se jos dobro kotira.

Posted

Čovek koji mi ga je prodao kaže da ga radije ne bi prodavao ali eto, ima višak klavijatura i manjak para, dok sam pre toga imao ugovorenu kupovinu koja je propala jer je drugi lik ponudio 50 eura više. Inače, 200 eura im je cena, što je po meni džabalesku s obzirom na ono što nudi. Dirke su fenomenalne i lagana je za nošenje, a Enjoy the Silence sviram ko u originalu :wub:

Posted

Imao je ortak u bandu, dok sam jos svirao pre, hm, 18 godina. Mislim da ga je tada platio 2.000 maraka.