October 12, 200816 yr sta ce ovoliki ledovi na zvoncetu? <_< Ти да ћутиш, који даунлоудујеш 1 албум за цигло 2,5 минута.
October 12, 200816 yr :)lepo.(i duboke cizme su u planu :))lepo je.sta je to?women's sport fashion boots ili duboke cipele za tabanje po gradu. ;-)nove, ultraduboke i ultramoderne borosane.zar ne vidis da ima otvorene prste? i petu ;-), ali se ne vidi na fotki.
October 19, 200816 yr sad pod hitno prodaja 40D i jos nekih stvari da se ovo otplati Ohoho, alal vera!Cestitke i da te lepo sluzi.
October 20, 200816 yr sad pod hitno prodaja 40D i jos nekih stvari da se ovo otplati to je bunar bez dna. zena mi polude za fototehnikom, ziv ne znam sta cu... nego, sta bi sa 7D? sve nesto evo samo sto nije, a na canon sajtu gi nema.
October 21, 200816 yr nego, sta bi sa 7D? sve nesto evo samo sto nije, a na canon sajtu gi nema.ne verujem da ce ga biti. Posto 7D [i 3D] su bili u prici oko 5D zamene, a kako je izasao 5D2, ne verujem da ce ovih modela biti. Bar ne u nekoj blizoj buducnosti.na temu [a i dalje foto :)] juce za nekoliko funti - Soligor 135mm f2.8 kao nov - moja Praktica mu se obradovala, a mozda bih mogao da pazarim i neki M42/EOS converter