Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.

banecare1 said:
izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.
mali trolja svoj cistim kuglicu krpom [onom od cinema display monitora :lol:] kako proizvodjac i savetuje.znam jednog sto je otvorio MM, ali je radio superlepak da ga vrati u prvobitno stanje :unsure:/mali trol off

Pa da, uzmeš krpu i drljaš do beskonačnosti, pa ako te usere.A ima po netu uputstava za otvaranje. Ja svoj prvi otvorio, očistio, uspeo čak i da pokidam neke kontakte i da ih vratim u prvobitno stanje, i onda me mrzelo da ga zalepim, otišao i kupio novi :)

hvala. biti ce trljanja veceras. pazario zeni mi canon_eos_5d_002A.jpgobradovao zenu, ali i sebe, posto sam oslobodio stari dobri canon 400D 060901_Canon_EOS400D.jpg(meni i to puno kakav sam antitalenat za fotografiju)

banecare1 said:
hvala. biti ce trljanja veceras.
evo ti uputstvo:http://support.apple.com/kb/HT1537?locale=en_GB
  banecare1 said:
pazario zeni mi canon_eos_5d_002A.jpg
cestitke zeni - sjajan aparat je u pitanjuali, da li da ti kazem da sutra objavljuju novi model? :)

hvala za upustvo, a za novi model znam, to i jeste bio glavni argument pri cenkanju ;)

• 2 weeks later...

1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati

ovakav jedan od 640giga m1227814mainbl6.jpgstize valjda sutra :)

miro, miro, ko te ne bi diro...Silver_Mira.jpg

• 2 weeks later...
  msmodesty said:
1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati
sve se slozilo i toplo i udobno
AM300-AU.jpgE, tako. Hebo dajalap.
  Indy said:
AM300-AU.jpgE, tako. Hebo dajalap.
sta ce ovoliki ledovi na zvoncetu?:lol:
1690422-l.jpg

A kolko moze da razvije? :unsure:

clickpf7.png