September 16, 200816 yr izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.
September 16, 200816 yr banecare1 said: izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.mali trolja svoj cistim kuglicu krpom [onom od cinema display monitora ] kako proizvodjac i savetuje.znam jednog sto je otvorio MM, ali je radio superlepak da ga vrati u prvobitno stanje :unsure:/mali trol off
September 16, 200816 yr Pa da, uzmeš krpu i drljaš do beskonačnosti, pa ako te usere.A ima po netu uputstava za otvaranje. Ja svoj prvi otvorio, očistio, uspeo čak i da pokidam neke kontakte i da ih vratim u prvobitno stanje, i onda me mrzelo da ga zalepim, otišao i kupio novi :)
September 16, 200816 yr hvala. biti ce trljanja veceras. pazario zeni mi obradovao zenu, ali i sebe, posto sam oslobodio stari dobri canon 400D (meni i to puno kakav sam antitalenat za fotografiju)
September 16, 200816 yr banecare1 said: hvala. biti ce trljanja veceras.evo ti uputstvo:http://support.apple.com/kb/HT1537?locale=en_GB banecare1 said: pazario zeni mi cestitke zeni - sjajan aparat je u pitanjuali, da li da ti kazem da sutra objavljuju novi model? :)
September 16, 200816 yr hvala za upustvo, a za novi model znam, to i jeste bio glavni argument pri cenkanju ;)
September 24, 200816 yr 1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati
October 4, 200816 yr msmodesty said: 1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovatisve se slozilo i toplo i udobno