Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.

Posted
izvin'te za pikantna pitanja, ali kako cistite majtija :P treba da se otvori ili samo ciscenje kuglice? imam kuci dva komada van upotrebe. da sam znao za ovaj problem ne bi bacao pare.
mali trolja svoj cistim kuglicu krpom [onom od cinema display monitora :lol:] kako proizvodjac i savetuje.znam jednog sto je otvorio MM, ali je radio superlepak da ga vrati u prvobitno stanje :unsure:/mali trol off
Posted

Pa da, uzmeš krpu i drljaš do beskonačnosti, pa ako te usere.A ima po netu uputstava za otvaranje. Ja svoj prvi otvorio, očistio, uspeo čak i da pokidam neke kontakte i da ih vratim u prvobitno stanje, i onda me mrzelo da ga zalepim, otišao i kupio novi :)

Posted

hvala. biti ce trljanja veceras. pazario zeni mi canon_eos_5d_002A.jpgobradovao zenu, ali i sebe, posto sam oslobodio stari dobri canon 400D 060901_Canon_EOS400D.jpg(meni i to puno kakav sam antitalenat za fotografiju)

Posted

hvala za upustvo, a za novi model znam, to i jeste bio glavni argument pri cenkanju ;)

• 2 weeks later...
Posted

1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati

• 2 weeks later...
Posted
1 haljinui 1 chizmedugachki dzemper koji ide preko od proshle godine ide savrsheno a chizme se i lepo dignu pa budu normalne a udobne su za neverovati
sve se slozilo i toplo i udobno
Posted
AM300-AU.jpgE, tako. Hebo dajalap.
sta ce ovoliki ledovi na zvoncetu?:lol: