Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

ma fakat je kod nas par godina bio trend nenormalnih pantala sveprisutan.al ja sam ljadza pa mi se jebe i ako su dobre pazarke, ili nounejm, samo da su oldskul :fantom:
+1

U Inđiji na pomenutom sniženju odlične tike NIke za 2400 dinara (wtf) i jack and jones duxs za 3.000. Ako vam neko kaže da tamo ne može da se ubode dobra kupovina, laže kao pseto. :P

Ako ti je 3000 za duks dobra kupovina, ne znam što onda juriš sniženja. :D

jack and jones je rang esprija ili zare. neb u ludilu smeo vise da kosta.a koje tike?

zar nije esprit pojam visoke mode za zaru?

Jedino što sam kupio u Inđiji je adidasova NBA jakna koja je uz kumulativni 20% popust na sve u radnji bila prihvatljivo (60%) spuštena sa navodnih originalnih 6.400... Hteo sam tada i neke vintage patike ćaletu, ali nije bilo broja, prokletstvo nošenja 45 u zemlji Srbiji. Retko svraćam doduše, možda sam dva-tri puta kada mi se nije žurilo. Time consuming je pošto posle skretanja u tzv. outlet dalje prema Novom Sadu nastavljam preko Banstola - iz principa mentolima neću da ostavim duplu putarinu, a stavili su kućicu i završili ranije tu petlju samo da bi šišali outletadžije. Putevi Srbije, etalon jadnosti.

Meni je jack n jones baš dobar, imaju kvalitetne stvari (za te pare), duksevi su im od ok materijala i lepo skrojeni. 20% na outlet cenu je meni barem sasvim ok. A tike su sledeće, deluju kvalitetno, koža dole, nema platna i lakih materijala, dakle može da se arči i zimi što mi bitno jer cipele praktično ne nosim.

dobre su tike

ma isti kurac su obe, ko ce i a, samo gore.
ma isti kurac su obe, ko ce i a, samo gore.
c&a ima velicinu xxxxl. majica k'o satorsko krilo.zahtevi trzista.

ta mi knap :(bezezanja, prilicno je sranje espri

Ispravite ako gresim, ali po mom iskustvu do sada, prema kvalitetu i dizajnu, ne i po value - for - money rangirala sam ovako ove krpetine:NafNafEspritZaraPromodMangoH&MCamaieuEtamNew LookC&AStradivariusNewYorkerNajvise volim NafNaf i H&M.

Edited by MayDay

Pravda za Teranovu!

ja naj volem ce i a jer tu vazda nadjem svasta za se i mladunce za neke bijedne novce, a da krpa nije.neke vrhstra crne lone sam nedavno pazarila, bas po meni sivene, ali avaj, kad dodjoh po jos samo u drugom koloru, vise ih nije bilo. niti u jednoj butiki, cak ni u plazi u kg.

pravda za caliope sigurno. ima tamo puno krpa, al sam uzela gomilu basic pamucnih stvari (majce, helanke, duksevi) za smesne paredanas u hm-u kupila duks-haljinu. super stojihttp://www.hm.com/rs...article=21259-A

@kojotnisi video mene u seknd hend šopu
+ jos jedna srecna u seknd hendu :)
a ja bih po mom iskustvu iz seknd henda i dobijanja gomile esprita od sestre iz Njemacke rekla da jeste,bar sto se kvaliteta izrade,trajanje i peri-deri momenta tice