Caligula Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Kad je kasting dobar :D jbt ja mislio forumska boles ali i u rl muski otkidaju za Goslingom
assück Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 pa šta imaš za po kući, pretpostavljam neki običan tetejac?
Caligula Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 pa šta imaš za po kući, pretpostavljam neki običan tetejac?:D nisam ovo videojok more, samo fist of zen
gagorder Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ja odbila pištolj na poklon od familije kad sam se udala.
Lezilebovich Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) ja odbila pištolj na poklon od familije kad sam se udala.za koga si se ti to udala, pa ti familija poklonila pištolj ? Edited November 5, 2013 by Lezilebovich
Pontijak Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Dobar :DOruzje je vezda lepo ali ne bih to voleo da imam u kuci, narocito te komade sa kilometrazom. Ko zna kome je sve presudilo, meni ova fotka zift crna :(ma stavio tu fotku kao najbolju ilustraciju sta taj model predstavlja kao simbol iako je konstruisan dosta pre nazi ere.
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 :Hail:ovakav mi je u nasledje ostavio pradeda, kao i jos dosta odela od "engleskog stofa" koja izgledaju kao da su juce kupljena, toliko je pedantan bio. plus talijanski sesiri.
Pontijak Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 (edited) haris tvid :Hail:arbajtmane, sada imas komad odece kao pravi profesor i naucnik :) Edited November 5, 2013 by Pontijak
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 eee to je prava elegancijanosiš li ih?pradeda je bio visok, mozda i mougu da udjem. ne znam, nisam ih ni probao, bas cu da vidim kako mi cuce kada odem do hana.
Pontijak Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 i obavezno fotografisi neke primerke :) to sto pominjes, to nije samo odeca, to je umetnost :)
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 i obavezno fotografisi neke primerke :) to sto pominjes, to nije samo odeca, to je umetnost :)imam jednu fotku gde u tom odelu izgleda fenomenalno. planiram da je uvecam i uramim. ostalo cu da fotografisem, mada cu se potruditi da nadjem njegove stare fotke na kojima se vide ta odela.
Recommended Posts