November 5, 201311 yr Kad je kasting dobar :D jbt ja mislio forumska boles ali i u rl muski otkidaju za Goslingom
November 5, 201311 yr pa šta imaš za po kući, pretpostavljam neki običan tetejac?:D nisam ovo videojok more, samo fist of zen
November 5, 201311 yr ja odbila pištolj na poklon od familije kad sam se udala.za koga si se ti to udala, pa ti familija poklonila pištolj ? Edited November 5, 201311 yr by Lezilebovich
November 5, 201311 yr Dobar :DOruzje je vezda lepo ali ne bih to voleo da imam u kuci, narocito te komade sa kilometrazom. Ko zna kome je sve presudilo, meni ova fotka zift crna :(ma stavio tu fotku kao najbolju ilustraciju sta taj model predstavlja kao simbol iako je konstruisan dosta pre nazi ere.
November 5, 201311 yr :Hail:ovakav mi je u nasledje ostavio pradeda, kao i jos dosta odela od "engleskog stofa" koja izgledaju kao da su juce kupljena, toliko je pedantan bio. plus talijanski sesiri.
November 5, 201311 yr haris tvid :Hail:arbajtmane, sada imas komad odece kao pravi profesor i naucnik :) Edited November 5, 201311 yr by Pontijak
November 5, 201311 yr eee to je prava elegancijanosiš li ih?pradeda je bio visok, mozda i mougu da udjem. ne znam, nisam ih ni probao, bas cu da vidim kako mi cuce kada odem do hana.
November 5, 201311 yr i obavezno fotografisi neke primerke :) to sto pominjes, to nije samo odeca, to je umetnost :)
November 5, 201311 yr i obavezno fotografisi neke primerke :) to sto pominjes, to nije samo odeca, to je umetnost :)imam jednu fotku gde u tom odelu izgleda fenomenalno. planiram da je uvecam i uramim. ostalo cu da fotografisem, mada cu se potruditi da nadjem njegove stare fotke na kojima se vide ta odela.