Caligula Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Tebi stan put tih starudija? :D :D nije pun, fora je da grupises takve predmete i onda ti coskovi stvarno oplemene prostor, u svakom smislu (cak ponajmanje estetskom). Dakle, najbolji je kontrast modernog namestaja i ovakvih coskova (meni barem, evo ti ilustracije dole) Ako ih razbacas random po kuci, stan ti lici na buvljak.@Toni: jesi li nekad imao ovu slusal'cu na uvu? Zvuk je kristalno jasan, cujes svaki sum. + radi i kad nestane struja.Dalje, bavim se fotografijom pa volim da imam sto vise rekvizita (odgovor i Mejdejki ujedno) so, jedan vec imam i ispravan je a ovaj sam platio 200 dindzi misleci da ga ofarbam u zlatno ili slicno (pink) zato sto mi se 'oce. Pa kad sam video da je u dobrom stanju predomislio sam se. Edited November 3, 2013 by CowBoy
MayDay Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ama znam da se bavis fotografijom i pratim sta si sve kupio do sada i secas se i da si mi obecao da ces okaciti policu sa celom kolekcijom, a ti nista?!
ToniAdams Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 radi i kad nestane struja. ok, ima smisla :)
Caligula Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Fak yeah, meni je to lep&koristan hardver, bez zezanja.@ Mejdej: :( drvo za policu ceka u podrumu jer mi je roditeljstvo popilo svo vreme ovoga sveta (e vidi i pod Kim Philby, covek je prosto nestao sa mape :D )Kad napravim, uslikam pa kacim Edited November 3, 2013 by CowBoy
ljuttko Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 :D nije pun, fora je da grupises takve predmete i onda ti coskovi stvarno oplemene prostor, u svakom smislu (cak ponajmanje estetskom). Dakle, najbolji je kontrast modernog namestaja i ovakvih coskova (meni barem, evo ti ilustracije dole) Ako ih razbacas random po kuci, stan ti lici na buvljak.@Toni: jesi li nekad imao ovu slusal'cu na uvu? Zvuk je kristalno jasan, cujes svaki sum. + radi i kad nestane struja.Dalje, bavim se fotografijom pa volim da imam sto vise rekvizita (odgovor i Mejdejki ujedno) so, jedan vec imam i ispravan je a ovaj sam platio 200 dindzi misleci da ga ofarbam u zlatno ili slicno (pink) zato sto mi se 'oce. Pa kad sam video da je u dobrom stanju predomislio sam se.Telefon je carski, ubih se tražeći taj model , bilo ih je u firmi na tone i otrebljeni su, nigde nijednog sem izložbenog primerka u direktorskoj kanc :). Upravo se spremam da bratanici prefarbam jedan malo noviji model al ovaj klasični tako da ima svoj retro kutak na modernom stolu. I da, telefon će da radi :) Ovi modeli su večni i skoro neuništivi, verovatno i tvoj radi.
Caligula Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Imas na kupindou ili na kupujem/prodajem, ispravni su ali su skupi (4-5 hiljada) Simensovi ili Iskrini po simensovom kalupu.
Indy Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 "Halo? Ma da, cujemo se perfektno, pusti ti Tonija! Koji je telefon bolji od sovjetskog?"
Caligula Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) :D ove simensove je koristio i Gestapo. Kupio ja i masinu M40 Olivetti iz '36-te, kao nova, posle saznam da je i nju koristio Nemac u WWII :isuse:Kompletirao sam nazi radni astal a da to nisam ni hteo :doris: Edited November 4, 2013 by CowBoy
Pontijak Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 :D ove simensove je koristio i Gestapo. Kupio ja i masinu M40 Olivetti iz '36-te, kao nova, posle saznam da je i nju koristio Nemac u WWII :isuse:Kompletirao sam nazi radni astal a da to nisam ni hteo :doris:i jos da stavis u fioku stola ovaj predmetic pa je tek onda nazi astal kompletan
Caligula Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Dobar :DOruzje je vezda lepo ali ne bih to voleo da imam u kuci, narocito te komade sa kilometrazom. Ko zna kome je sve presudilo, meni ova fotka zift crna :(
Аврам Гојић Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 pa šta imaš za po kući, pretpostavljam neki običan tetejac?
Indy Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ...meni ova fotka zift crna :(Uvek mozes da se utripujes u faux verziju istorije, gde nekako sve manje boli
Recommended Posts