Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
i jednu koju vec imam, al je izakah-
super je slicica s curom :wub: @Indy, dobar ti je taj tom waits fazon :thumbsup:
Posted

[dok se ne javi neko s primjedbom da ti ne zasija donji, da se osvrnem na gornji-] mogo sam da ti sibnem hemiju skrivenu u dvd s kratezima koje volis- sijala bi i tako spolja, al i iznutra, na gornjem otfikarenom delu drugim recima- smejala bi se bez spiskanog volta!2shinobi- super je i tebi, cura /a i swf koji si [joj] napravio-da se odazovete, pa cu da vas lizem- lajv! najmanji je problem da, zarad ugodjaja, obucem bas to

Posted
[dok se ne javi neko s primjedbom da ti ne zasija donji, da se osvrnem na gornji-] mogo sam da ti sibnem hemiju skrivenu u dvd s kratezima koje volis- sijala bi i tako spolja, al i iznutra, na gornjem otfikarenom delu drugim recima- smejala bi se bez spiskanog volta!
shalji shinko dok sham joshte pri shveshti
Posted
DSC03014-1.jpg
Kako radi? Ja se još rvem sa svojim novim Silviom i Rockyjem. Dobri su, al ih treba savladati za straight shots... <_< SilviaBench.jpg
Posted
1918.1.0.jpgPosle dosadnog i nepovratnog prljanja kuglice na već drugom Majtiju za redom, rešio sam se na iskorak i uzeo ovog baju sa gornje slike. Sad se navikavam na nesapunoliki miš, ali osim ergonomije (za sad), ostalo je baš ok.
Posted
1918.1.0.jpgPosle dosadnog i nepovratnog prljanja kuglice na već drugom Majtiju za redom, rešio sam se na iskorak i uzeo ovog baju sa gornje slike. Sad se navikavam na nesapunoliki miš, ali osim ergonomije (za sad), ostalo je baš ok.
koji je ovo model?
Posted

rx1000. OEM miš, sa optikom mx1000, a cenom 3 puta manjom. Usput, simetričan je.

Posted
rx1000. OEM miš, sa optikom mx1000, a cenom 3 puta manjom. Usput, simetričan je.
kao i MM. ovaj moj se drzi oko godinu dana sa nekoliko ciscenja u tom periodu. Ali ako je sudeci prema prethodnom kome je trokirao scroll, nece ni ovaj jos dugo.
Posted
kao i MM. ovaj moj se drzi oko godinu dana sa nekoliko ciscenja u tom periodu. Ali ako je sudeci prema prethodnom kome je trokirao scroll, nece ni ovaj jos dugo.
Neće, naravno. Mada, ovaj moj u firmi nekim čoodom funkcioniše još od početka 2006. Ali u firmi imamo čistačicu koja svaki dan riba stolove i podove.