wall Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Brakorazvodna parnica u najavi.I nema više sportske opreme za ovu godinu. Ende. Dosta. Valjda... ^_^
ToniAdams Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 takve nose samo dizeli i skinsi. koji si od ta 2?
wall Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Siso.Taman sam mislio da ćeš nastaviti pa da ti dođem na vrata.
ToniAdams Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 e, odselio sam se u rusiju, nema svrhe da dolazis.
wall Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Imam je tamo ortake.Ja sam za njih Hajdi, videćeš.Jbt kako trolujemo...
ordi Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 vol je zejn bili, pazi se adamseja dosla da prijavim da sam kupila novu jelkicu za na retrovizor; zdiba na trulo voce, pu
Kampokei Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Uzo neku plavu sulju sa dugim rukavima, J Lindeberg. Najbolja i najseksi koju sad imam, a uz to i pomogao privredi jer etiketa kaze "made in Serbia". Nemam pojma ko im to radi.
mustang Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 ponovo ugsice, klasicne short samo navy boja ovog puta....ali oridjinale iz australije ne ove ugg sto su made in china, u usa vlasnistvu. osim najki mislim da nemam vise nista od kineza daleko im lepa kuca.
Recommended Posts