Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

pricam nesto sa zenom danas. pravi se vazna posto je resila neke probleme oko klinaca i skole. bio problem koji je resila posto klinci imaju ruske pasose. i sad zove ona mene da mi kaze da kupim chupa-chups. to u prevodu znaci "sisajte bosanci", da nije ruskog pasosa nista ne bi bilo. kazem ja njoj da vec imam chupa-chups i kako sam planirao da joj ga pokazem veceras :naughty: . nije skontala o cemu se radi i zasto umirem od smeha dok nije dobila fotografiju. 4f2ba2ed6779f_micro-monster-joystick-kickboard-scooter-47-p.jpgmoji pice skoro svaki dan po kraju, pa sam kupio da im se pridruzim, a kad klinja poraste jos malo moze i sam da voza.

Posted

U poslednje vreme me useravaju ludačke rasprodaje. Malopre sam kupila Pepe Jeans farmerke na sniženju 70%, platila ih 31 euro!

Posted (edited)

Nisam ga pazario, nego mi interesantan i aktuelan ovaj potrosacki graforizam (by Ivan Apostolski)1276566_10151647361057832_598475156_o.jpg

Edited by CowBoy
Posted
$T2eC16R,!zoE9s5ne3OyBQgcKgl5hg~~60_3.JPG3750 u Ofisu, neko malo zesce snizenje od 40ak %. Nisu imali muske ali broj 48.5 jesu pa sam uzeo, i taman su mi.
Posted
filepicker%2FjmUHHi1wRNKElszo08cq_puma_suede.jpgNek ide život, sad sam miran naredne 2 godine.
Posted (edited)

a si uleteo keš zlišta je to bilo braćatatira? kvota 1.12 celog tiketa na minimalni ulog?

Edited by Ravanelli
Posted
filepicker%2FjmUHHi1wRNKElszo08cq_puma_suede.jpgNek ide život, sad sam miran naredne 2 godine.
ako mislis samo na puma, nisi bas previse miran. imao sam ovakve plave, crne kao i kozne bele sa bordo prugom, osim sto su prelepe patike djon je neopisivo los (posebno na ovim suede).
Posted
a si uleteo keš zlišta je to bilo braćatatira? kvota 1.12 celog tiketa na minimalni ulog?
Ovo, ovo, ovo i ovo , sve minimalni ulozi :ziga:
Posted

sada ih ima ok u zari. kapiram uzeti još jednu, dve na sniženjima2253301670_1_1_1.jpg?timestamp=1374854999738