banecare1 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 pricam nesto sa zenom danas. pravi se vazna posto je resila neke probleme oko klinaca i skole. bio problem koji je resila posto klinci imaju ruske pasose. i sad zove ona mene da mi kaze da kupim chupa-chups. to u prevodu znaci "sisajte bosanci", da nije ruskog pasosa nista ne bi bilo. kazem ja njoj da vec imam chupa-chups i kako sam planirao da joj ga pokazem veceras . nije skontala o cemu se radi i zasto umirem od smeha dok nije dobila fotografiju. moji pice skoro svaki dan po kraju, pa sam kupio da im se pridruzim, a kad klinja poraste jos malo moze i sam da voza.
sailorman Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 U poslednje vreme me useravaju ludačke rasprodaje. Malopre sam kupila Pepe Jeans farmerke na sniženju 70%, platila ih 31 euro!
Caligula Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Nisam ga pazario, nego mi interesantan i aktuelan ovaj potrosacki graforizam (by Ivan Apostolski) Edited August 29, 2013 by CowBoy
Zli Gli Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 3750 u Ofisu, neko malo zesce snizenje od 40ak %. Nisu imali muske ali broj 48.5 jesu pa sam uzeo, i taman su mi.
Dr Arslanagić Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nek ide život, sad sam miran naredne 2 godine.
Ravanelli Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) a si uleteo keš zlišta je to bilo braćatatira? kvota 1.12 celog tiketa na minimalni ulog? Edited September 7, 2013 by Ravanelli
assück Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nek ide život, sad sam miran naredne 2 godine.ako mislis samo na puma, nisi bas previse miran. imao sam ovakve plave, crne kao i kozne bele sa bordo prugom, osim sto su prelepe patike djon je neopisivo los (posebno na ovim suede).
Zli Gli Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 a si uleteo keš zlišta je to bilo braćatatira? kvota 1.12 celog tiketa na minimalni ulog? Ovo, ovo, ovo i ovo , sve minimalni ulozi :ziga:
Ravanelli Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 sada ih ima ok u zari. kapiram uzeti još jednu, dve na sniženjima
Recommended Posts