August 24, 201311 yr nešto slično se zvalo bokserka, bilo veoma popularno u diesel populaciji prve polovine devedesetih:fantom:
August 24, 201311 yr Istina... evo bez instagrama imam i ja nesto slicno, mrzim je i obukao sam je pola puta. ta nazovi kragna je nesto najodvratnije sto postoji. izvini Indy :)
August 24, 201311 yr c c c cdžemperi su bili uvlačeni u trenerke, a jakna je bila strukirana tkz. engleski krojair max2, kappa danone, končani džemper i bokserkaultimativni autfit za sezonu 91-92-93-94-95
August 24, 201311 yr samo jakna nije bila jakna bez naramenica, da se bude jaci.simovicu, jesi furo zeldi fazon svojevremeno?
August 24, 201311 yr samo jakna nije bila jakna bez naramenica, da se bude jaci.simovicu, jesi furo zeldi fazon svojevremeno?samo vonabi :(diesel sedlo sam nosio krajem osamdesetih airmax nikadkappa treša nikadboxerka nikad, al imam i dalje neki jelenjak kao duša mek
August 24, 201311 yr samo vonabi :(milogled jeste, i mekejb. i uros 78.bilo je i onih sto su mont upasavali, video svojim ocima.
August 24, 201311 yr c c c cdžemperi su bili uvlačeni u trenerke, a jakna je bila strukirana tkz. engleski krojair max2, kappa danone, končani džemper i bokserkaultimativni autfit za sezonu 91-92-93-94-95totalno.ali je bilo i podvarijanti, tipa da uvuku pomenutu bokserku u trenerku, a oni extremniji su tokom zime uvlačili i monterice u trenerku.
August 24, 201311 yr imam i ja nesto slicno, mrzim je i obukao sam je pola puta. ta nazovi kragna je nesto najodvratnije sto postoji. izvini Indy :)Ne, meni ta kragna stoji dobro (slučajno), a drugo kad zaduva ovde dođe mi i umesto šala. Sem toga, jakni koju je odabrala mrs. se ne kaže ne. Imam da je nosim i pevam.
August 27, 201311 yr uzo za terasu i radi posao za meso, za povrće not so mač. za 10 dana ~10 roštilja. juče odvalio juneći rozbif od kilu i sredio ga po firentinski (spacovo u kili ruzmarina) Edited August 27, 201311 yr by Ravanelli