MaRkOMaN Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 pazarih jednu novu-i jednu koju vec imam, al je izakah-
Chivo D'Arbo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Chivo, gde si uzela sto i po kojoj ceni? Kojih je dimenzija?Meni treba slican stakleni sto za trpezariju, ali da nije duzi od 100 cm. Ovaj tvoj mi izgleda prikladan. Sto je, kako mu ime kaze, 100cm dug, 70cm sirok, sa blagom parabolicnom sexy krivinom na bokovima. Proizvodjac: ArtInvest, prodavac Merkator Centar, NBG; na akciji (koja je vazila do kraja jula) bio je 6.990 RSD. Prosla sam k'o bog. Regularnu cenu, hromatske varijacije* i ostale detalje, videti na prilozenome sajtu. *U mene sve snezno belo, da mi se slaze uz soljice za kafu...
Chivo D'Arbo Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Stolice mi se bas svidjaju, 100 ima staklenu povrsinu -> smrt za brisanje. Chivo, stekao sam utisak da si arhitekta/enterijeristkinja?Da/ne. A i ovo da... racunaj kao ne. Pre bih brisala prozore/staklene stolove, nego sto bi moja nezna ruka projektovala neku od ovih postmodernistickih lego- kutija. :sasabelopoljanski:'Zvinte na trolju, ali danas je nedelja... sve zatvoreno... pazarila jedino paklo cigareta. :(
MaRkOMaN Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Stolice mi se bas svidjaju, 100..ce morati da se menja kad dodju deca, preostre su mu ivice..a u stvari- slazem se za stolice. za sto ne mogu, nikad nisam volo staklene
JozoMujica Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Stakleni stolovi su milina za održavanje, i ja sam imao tih predrasuda dok nisam pazario dva komada.Ne postoji svinjac koji može da se na njemu napravi, a da Mer + magična krpa ne mogu da obrišu u roku od odmah.
msmodesty Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oplemenjivach/omekshivach - limited edition :D
voja i Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oplemenjivach/omekshivach - limited edition :Doplemenjivac/omeksivac supe?
msmodesty Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oplemenjivac/omeksivac supe? ups, da promasih pTf :lol:nemoj zezash - odlichan za beli vesh :)
MaRkOMaN Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 nisam jos, al danas cu, pa satro da ne zaboravim /iako nema sanse da zaboravim, sa svrabom koji me cekau stvari, ovo je cisto da se namrste oni koji se mrste na pominjanje buva/dlaka- get a pet, makar ribicu pa da bude jasno kolki ste retardi
Zli Gli Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Uzeh Puma trenerku za 60 ojra, kod nekog lika koji valja te poznate brendove nesto jeftinije nego u buticima... Jos donji deo Adidas Predator + neka Adidas teniska majica i dosta za sada, nemam vise kesha a kladionica ne daje nista ovih dana
vinska musica Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nisam ništa pazarila, no prodala. Stan. Nasledstvo. U rekordnom roku od 8 dana sva papirologija završena. Na moje neviđeno zadovoljstvo, budući da je nekretnina u jednoj državi, nas dve naslednice u drugoj i trećoj,a kupac iz četvrte.
mei Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 (edited) nakon 10 meseci trcacke apstinencije usled povrede stopala:-nike women's air zoom explosion road 2 running shoes (crne, beli znak i djon).-women's nike elite running no show carape x3 (primetila da se desna i leva carapa razlikuju tek kad sam dosla sa trcanja :D posto sam ih navukla kako ne treba)(belo-svetlo plava kombinacija)-crne nike bermude za trcanje.edit:air zoom, a ne samo zoom. Edited August 27, 2008 by mei
Indy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nisam mogao da odolim ... a sto su comfy!Pa da shooze ne budu usamljene, ne odoleh ni lonama:+ zanimljivi detalji sa istih:
Recommended Posts