Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

pazarih jednu novu-faesttkc3.gifi jednu koju vec imam, al je izakah-fintheatticyt8.gif

Posted
Chivo, gde si uzela sto i po kojoj ceni? Kojih je dimenzija?Meni treba slican stakleni sto za trpezariju, ali da nije duzi od 100 cm. Ovaj tvoj mi izgleda prikladan.
Sto je, kako mu ime kaze, 100cm dug, 70cm sirok, sa blagom parabolicnom sexy krivinom na bokovima. Proizvodjac: ArtInvest, prodavac Merkator Centar, NBG; na akciji (koja je vazila do kraja jula) bio je 6.990 RSD. Prosla sam k'o bog. Regularnu cenu, hromatske varijacije* i ostale detalje, videti na prilozenome sajtu. *U mene sve snezno belo, da mi se slaze uz soljice za kafu...

post-577-1219002674.jpg

Posted
Stolice mi se bas svidjaju, 100 ima staklenu povrsinu -> smrt za brisanje. Chivo, stekao sam utisak da si arhitekta/enterijeristkinja?
Da/ne. A i ovo da... racunaj kao ne. Pre bih brisala prozore/staklene stolove, nego sto bi moja nezna ruka projektovala neku od ovih postmodernistickih lego- kutija. :sasabelopoljanski:'Zvinte na trolju, ali danas je nedelja... sve zatvoreno... pazarila jedino paklo cigareta. :(
Posted
Stolice mi se bas svidjaju, 100
..ce morati da se menja kad dodju deca, preostre su mu ivice..a u stvari- slazem se za stolice. za sto ne mogu, nikad nisam volo staklene
Posted

Stakleni stolovi su milina za održavanje, i ja sam imao tih predrasuda dok nisam pazario dva komada.Ne postoji svinjac koji može da se na njemu napravi, a da Mer + magična krpa ne mogu da obrišu u roku od odmah.

Posted
DSC02989-1.jpgoplemenjivach/omekshivach - limited edition :D
Posted
DSC02989-1.jpgoplemenjivach/omekshivach - limited edition :D
oplemenjivac/omeksivac supe? :blink:
Posted
oplemenjivac/omeksivac supe? :blink:
ups, da promasih pTf :lol:nemoj zezash - odlichan za beli vesh :)
Posted

nisam jos, al danas cu, pa satro da ne zaboravim /iako nema sanse da zaboravim, sa svrabom koji me cekap-929382-34910-34912-cat1.jpgu stvari, ovo je cisto da se namrste oni koji se mrste na pominjanje buva/dlaka- get a pet, makar ribicu pa da bude jasno kolki ste retardi

Posted

Uzeh Puma trenerku za 60 ojra, kod nekog lika koji valja te poznate brendove nesto jeftinije nego u buticima... Jos donji deo Adidas Predator + neka Adidas teniska majica i dosta za sada, nemam vise kesha a kladionica ne daje nista ovih dana angry.gifSDC10236.jpg

Posted

Nisam ništa pazarila, no prodala. Stan. Nasledstvo. U rekordnom roku od 8 dana sva papirologija završena. Na moje neviđeno zadovoljstvo, budući da je nekretnina u jednoj državi, nas dve naslednice u drugoj i trećoj,a kupac iz četvrte.

Posted (edited)

nakon 10 meseci trcacke apstinencije usled povrede stopala:-nike women's air zoom explosion road 2 running shoes (crne, beli znak i djon).-women's nike elite running no show carape x3 (primetila da se desna i leva carapa razlikuju tek kad sam dosla sa trcanja :D posto sam ih navukla kako ne treba)(belo-svetlo plava kombinacija)-crne nike bermude za trcanje.edit:air zoom, a ne samo zoom.

Edited by mei
Posted

Nisam mogao da odolim :heart:... a sto su comfy!ofoilt.jpgPa da shooze ne budu usamljene, ne odoleh ni lonama:ip13es.jpg+ zanimljivi detalji sa istih:20u7iq8.jpge15etk.jpg