April Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Danas pazario brodicu. Drugu u poslednjih mesec dana(prva mi se nije nesto dojmila, pa cu je lansirati u oglase koliko sutra).Zeni jos nisam smeo da kazem. Kapiram da ce da odlepi pored mene.Ovo je moj tigar:
Mil@n Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Biće ti do jaja. Šta prodaješ? Burazeru su ukrali na Dunavu kod Banovaca lepog plastikanera (klasičan oblik). Ako daš nešto u milion rata, možda ti nađem kupca... :)
April Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Prodavaću gumenjak Maestral 18 sa gumenom kobilicom za glisiranje. Dobar čamac, ali ne za oca deteta od 4 godine.
Frank Pembleton Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Blago vama čamdžijama! Ozbiljno mislim. A ovo sa ženama je izgovor možda i griža savesti. Da žena stvarno ne da...Send from WC solja by BVK
wall Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Da žena stvarno ne da...Send from WC solja by BVKOnda ne da. :D
April Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Proveo ceo dan na vodi, tačnije potezu Pančevo - Bela stena(sa akcentom na Cvijinu kafanu), vratio se sa neperivim mirisom benzina na rukama i svečano objavio: Imamo novi čamac!Život je lep.
ivy Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 blago vama..uzivancija!!!ja kupila kucetu cinije za hranu i vodu
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Proveo ceo dan na vodi, tačnije potezu Pančevo - Bela stena(sa akcentom na Cvijinu kafanu), vratio se sa neperivim mirisom benzina na rukama i svečano objavio: Imamo novi čamac!Život je lep.jel spavaš u parku večeras?
April Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 jel spavaš u parku večeras?Sve se u ženskom svetu može popraviti jednim dobrim odlaskom u hipermarket. Ili bar vrelim obećanjem...
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 :(meni jedno vreme bila želja da živim na brodu ko mel gibson u nekom filmu
ivy Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 :(meni jedno vreme bila želja da živim na brodu meni je to jos uvek zelja..
Valk Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja sam opet kupila tašnu i cipele i opet neću više.Navy style, belo-teget-crveno
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 meni je to jos uvek zelja..da ziviš samnom na brodu
April Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva...mogu vam ponuditi moju brodicu, za početak
Recommended Posts