August 2, 201311 yr Danas pazario brodicu. Drugu u poslednjih mesec dana(prva mi se nije nesto dojmila, pa cu je lansirati u oglase koliko sutra).Zeni jos nisam smeo da kazem. Kapiram da ce da odlepi pored mene.Ovo je moj tigar:
August 2, 201311 yr Biće ti do jaja. Šta prodaješ? Burazeru su ukrali na Dunavu kod Banovaca lepog plastikanera (klasičan oblik). Ako daš nešto u milion rata, možda ti nađem kupca... :)
August 2, 201311 yr Prodavaću gumenjak Maestral 18 sa gumenom kobilicom za glisiranje. Dobar čamac, ali ne za oca deteta od 4 godine.
August 3, 201311 yr Blago vama čamdžijama! Ozbiljno mislim. A ovo sa ženama je izgovor možda i griža savesti. Da žena stvarno ne da...Send from WC solja by BVK
August 3, 201311 yr Proveo ceo dan na vodi, tačnije potezu Pančevo - Bela stena(sa akcentom na Cvijinu kafanu), vratio se sa neperivim mirisom benzina na rukama i svečano objavio: Imamo novi čamac!Život je lep.
August 3, 201311 yr Proveo ceo dan na vodi, tačnije potezu Pančevo - Bela stena(sa akcentom na Cvijinu kafanu), vratio se sa neperivim mirisom benzina na rukama i svečano objavio: Imamo novi čamac!Život je lep.jel spavaš u parku večeras?
August 3, 201311 yr jel spavaš u parku večeras?Sve se u ženskom svetu može popraviti jednim dobrim odlaskom u hipermarket. Ili bar vrelim obećanjem...
August 3, 201311 yr Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva...mogu vam ponuditi moju brodicu, za početak