July 29, 201311 yr Jesu.A ovo sa fotke ti izgleda odlično, možda bi mi i lepo stajalo. Odakle poručuješ?Ne ovo su original, kupljene ovde.A uzo bi i jedne od ovih, ali ih nema na stanju
July 30, 201311 yr Neke bermude od djinsa za 2500, u Teranovi u Rumi.Recimo da su isti ovakav model ali malo manje blede, i meni stoje uze (uzeo broj 50, tako mi receno). Keva mi posle rekla da su mi previse uske i da sam kao peder u njima :( A zapravo ovaj lik ima tanke noge, nisam derpe. Edited July 30, 201311 yr by Zli Gli
July 30, 201311 yr ja sam uzo duplo kraće od ovi. nisu od đinsa naravno. total gej.evo ga, hit!http://www.hm.com/qa/product/10190?article=10190-C Edited July 30, 201311 yr by nisam ja
July 30, 201311 yr Uzo sam i ja, neke Brugi, ali to je bas kratki sorc a ne bermude. I u njemu ne izgledam ko peder, keva cak rekla da je super kupovina.
July 31, 201311 yr Ne ovo su original, kupljene ovde.A uzo bi i jedne od ovih, ali ih nema na stanjuCekaj ove nemaju "krivinu" iza nivoa uveta nego ravno?Imao da vno takve ali caravan model.Sad imam jedne caravan ok i jedne kojima sam odlomio one stope sto idu na nos....
July 31, 201311 yr Cekaj ove nemaju "krivinu" iza nivoa uveta nego ravno?Imao da vno takve ali caravan model.Sad imam jedne caravan ok i jedne kojima sam odlomio one stope sto idu na nos....nemaju, to su tzv carbon
July 31, 201311 yr Da se i ja pohvalim.Hteo jedne brže, ali nisam više tako mlad. :(imamo iste naočale
August 2, 201311 yr Baš lepe. dobre su. sad znamo da licis na Rip Kirbija i da si hipster.Hvala....Lancio, de iskopa Ripa Kirbija, jebote...