Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Jesu.A ovo sa fotke ti izgleda odlično, možda bi mi i lepo stajalo. Odakle poručuješ?
Ne ovo su original, kupljene ovde.A uzo bi i jedne od ovih, ali ih nema na stanju

199977_1.jpg

283450_1.jpg

823039_1.jpg

Posted (edited)

Neke bermude od djinsa za 2500, u Teranovi u Rumi.SAB0008461001_THUMB.jpgRecimo da su isti ovakav model ali malo manje blede, i meni stoje uze (uzeo broj 50, tako mi receno). Keva mi posle rekla da su mi previse uske i da sam kao peder u njima :( A zapravo ovaj lik ima tanke noge, nisam derpe.

Edited by Zli Gli
Posted

Uzo sam i ja, neke Brugi, ali to je bas kratki sorc a ne bermude. I u njemu ne izgledam ko peder, keva cak rekla da je super kupovina.

Posted

e, novi mobilan, moram da se hvalim, hajtek 100%, lijep ko na slici :DMotorola_BUNTING_WX306-4dc32893.png

Posted
Ne ovo su original, kupljene ovde.A uzo bi i jedne od ovih, ali ih nema na stanju
Cekaj ove nemaju "krivinu" iza nivoa uveta nego ravno?Imao da vno takve ali caravan model.Sad imam jedne caravan ok i jedne kojima sam odlomio one stope sto idu na nos....
Posted

Kupih nove posle dužeg vremena:95-31.png

Posted

dobre su. sad znamo da licis na Rip Kirbija i da si hipster.

Posted

Da se i ja pohvalim.Hteo jedne brže, ali nisam više tako mlad. :(31940049A.jpg

Posted
Cekaj ove nemaju "krivinu" iza nivoa uveta nego ravno?Imao da vno takve ali caravan model.Sad imam jedne caravan ok i jedne kojima sam odlomio one stope sto idu na nos....
nemaju, to su tzv carbon
Posted
Da se i ja pohvalim.Hteo jedne brže, ali nisam više tako mlad. :(31940049A.jpg
imamo iste naočale
Posted
imamo iste naočale
Vidim imaš istančan ukus. ^_^
Posted
Vidim imaš istančan ukus. ^_^
-_-
Posted
Baš lepe.
dobre su. sad znamo da licis na Rip Kirbija i da si hipster.
Hvala....Lancio, de iskopa Ripa Kirbija, jebote... :lolol: