Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

ne znam šta je, ali ful rispekt kauboje:Hail:

Posted

nemam pojma ni ja ali izgleda odlicnoinace kupio sam sinu na moru regularnu pracku, i domah je oduzeo korisenje samo u bezbednom okruzenju, a prvo cu je probati sam :naughty:

Posted

Jednostavan lajka film projektor, radi savrseno. Ovo "Magica" je na neki cudan nacin opravdano, ima nesto u ostrenju filma po zidu u mraku, negativi kao duhovi iz proslosti etc. Digitala je kurac.

Posted

nehtedoh da lupim, al je kapija malko odala. slajd :Hail: kad sam prvi put slikao s 64asa u studiju pomislio sam da sam storaro :isuse:jel neki buvljak u pitanju?

Posted (edited)

Limundo, 300 dinara stete.A ova lepotinja stize ovih dana:Meopta_A8IIa__WEB.jpg... potpuno ispravna.

Edited by CowBoy
Posted

Tri komada kupacih gaca cuvene marke Slazenger ili kako vec. Dva komada su "briefs" i jedan onaj kao uske bokserice, za neke jako smesne pare.

Posted
Tri komada kupacih gaca cuvene marke Slazenger ili kako vec. Dva komada su "briefs" i jedan onaj kao uske bokserice, za neke jako smesne kare.
Posted

:lol:On topic - stigle majce sa threadlessa. Šanse da ikada više kupim t-shirt na neki drugi način su oko 10%.

Posted

sto, sta bi?pogresan broj ili ti se ne svidja kako je odradjen print?

Posted

Pa valjda mu se svidja toliko da nece da kupuje nigde vise osim kod njih :)

Posted

a... nisam pazljivo procitala...tek sam ustala, jbg.

Posted
:lol:On topic - stigle majce sa threadlessa. Šanse da ikada više kupim t-shirt na neki drugi način su oko 10%.
+ meleon
Posted
sto, sta bi?pogresan broj ili ti se ne svidja kako je odradjen print?
Naprotiv, naprotiv, ko što reče pavle.Pritom su ovo klasične majce, u sledećoj turi ću da ujurim i par slim-fit komada. Mnogo mi se svidjaju - pamuk, print, boje, sve je super. A, da, a uzeo sam i kecelju :wub:636x460apron_03.jpg