Zli Gli Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Evo, ovakve sam uzeo, poslednji par u Office shoes-u u Indjiji, duzina 31.5cm. Jos kao neko snizenje, 5 hiljada dindzi.Hteo sam da kupim muske ali nije bilo mog broja pa sam morao ove za gejove.
sailorman Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ja kupila za 14 evra užasno gadan kupaći. Treba mi, pošto sam na putu i planiram sutra da idem u neki welnes fitnes spa trt mrt, a zaboravila sam da ponesem kupaći od kuće. I sad, kad već nije bio ni jedan lep, odlučila sam da kupim jedan koji ima sve što ne volim - zilion karnera, tufnice i fluo boje (onu što je sad baš popularna među Zorannihnim folowerkama, između drečavo roza i drečavo narandžaste).A kad bolje pogledam, kupaći uopšte nije loš, rockabilly treš.
henrik larsson Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 pa sam morao ove za gejove penzose u staračkom domu u Sarbrikenu+1Odlično opažanje.
MayDay Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 A moje su ovakve.I kupaći:I kapa i cvoke:Kapa je žnaru ko djubre, aji jebiga, nije bilo bele sa crnim štraftama.
wall Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 E da i kupaće ćega-šorc. Za razliku od Mau ja idem u toplesu. :DKenjam, ne skidam majicu.Treba mi još maska za ronjenje.Gde Gotivac da me posavetuje za neštoj jeftino a prihvatljivo?
MayDay Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ti ideš na plažu, a ja sirota bez odmora na bazen. :(
wall Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ti ideš na plažu, a ja sirota bez odmora na bazen. :(Njah. Ili što bi Hamlet rekao Tja...
JozoMujica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Treba mi još maska za ronjenje.Gde Gotivac da me posavetuje za neštoj jeftino a prihvatljivo?Prihvatljivo je sve što je od silikona i što ti stoji "zalepljeno" na licu na suvom bez da stavljaš kaiš oko glave (da dihtuje).Za pliće zarone (pretpostavljam na dah) izbegni ako možeš masku od providnog silikona jer hoće da pravi problem sa prelamanjem svetla pri površini.U svakom slučaju za masku zezanje ne treba da daš više od 20-25 €.Obrati pažnju da ima oznaku "Tempered Glass" na staklu.Mislim da u Intersportovima ima nešto od Cressi programa.
wall Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Prihvatljivo je sve što je od silikona i što ti stoji "zalepljeno" na licu na suvom bez da stavljaš kaiš oko glave (da dihtuje).Za pliće zarone (pretpostavljam na dah) izbegni ako možeš masku od providnog silikona jer hoće da pravi problem sa prelamanjem svetla pri površini.U svakom slučaju za masku zezanje ne treba da daš više od 20-25 €.Obrati pažnju da ima oznaku "Tempered Glass" na staklu.Mislim da u Intersportovima ima nešto od Cressi programa.Danke. Odlični saveti.Naravno na dah. Pušački. :D
ivy Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Prihvatljivo je sve što je od silikona i što ti stoji "zalepljeno" na licu na suvom bez da stavljaš kaiš oko glave (da dihtuje).Za pliće zarone (pretpostavljam na dah) izbegni ako možeš masku od providnog silikona jer hoće da pravi problem sa prelamanjem svetla pri površini.U svakom slučaju za masku zezanje ne treba da daš više od 20-25 €.Obrati pažnju da ima oznaku "Tempered Glass" na staklu.Mislim da u Intersportovima ima nešto od Cressi programa.i mora da pljune u nju pre zarona!
JozoMujica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Nove maske su obično premazane nekim filmom protiv magljenja, pa dok se taj film ne skine ona magli svakako :D, a kad se to sranje ispere posle nekoliko zarona, pljuvanje obavezno u suvu masku, razmazivanje po staklima, pa ispiranje.
Recommended Posts