Frank Pembleton Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Da nastavim tradiciju slikanja novih cipela na klonjiTC Usće , dajhman prodavnica , na popustu 2000 rsdSend from WC solja by BVK
renne Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Haha, pa i te imam, pa prestani više da me kopiraš Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
JozoMujica Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Aj sad na sport i lepo nam objasni cmas owd padi... da ne guuuuglamo.Sutra malo na sport, nema nam topika. :(Ukratko, CMAS je najstarija ronilačka federacija (osnovao ju je Žak Kusto), a kad su ovi što vole pare videli da tu može lepo da se zaradi potapajući turiste po mondenskim letovalištima na 10m i 10 minuta za solidne pare, osnovali su PADI. (:P)Zvanja u CMAS-u idu po broju zvezda, osnovna ronilačka su P1, P2, P3, P4 (četvrta se dobija u znak počasti), M1, M2, M3 i M4 instruktorska.Kod PADI-ja je malo drugačije, osnovna zvanja su: Open Water DIver, Adventure Diver, Advanced Open Water Diver, Rescue Diver, Master Diver.Kod PADI-ja postoje i specijalistički kursevi, pa sa određenim zvanjem može da se završi i odgovarajući specijalistički kurs (tipa Wreck DIver, Altitude Diver...). Na slici se vidi šta i kako su oni to smislili da bi se bolje zaradilo :D : Federacije se međusobno priznaju, pa zvanja iz jedne važe u drugoj i obrnuto.Ima još gomila asocijacija, ali ove dve su najpoznatije.
wall Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Posle tri dana...-_-No, bolje ikad nego nikad.I dokle si stigao? I ova gospođa u mrežastim čarapama, nešto posebno ili je samo nova?
JozoMujica Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 P2 i nema potrebe za dalje, ionako ronimo svi na svim dubinama, zavisno od preferencija. :DA gospođa je samo nova i - moja!
InvisibleLight Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 snizenje na snizenje, 0d 4000 do 2300:htela u ovoj boji ali nema , samo neke xxs
Caligula Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (edited) Dvije 8mm kamere stigle danas, pre njih doooobar stari radio Nordmende sa milijun stanica i fantasticnim zvukom, sve zajedno 2000 dindzi, zivijo limundo Edited July 11, 2013 by CowBoy
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 štaš raditi s tim kamerama, misim jel imaju neku upotrebnu vrednost ili samo skupljaju prašinu?
Caligula Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) @simovic: ova veca je potpuno ispravna ali ja ih kupujem kolekcionarsko-rekvizitski. A radion ne da je segsi nego mi je jedna od boljih kupovina ikad. Juce slusao Beograd 3 uz ono elektronsko pucketanje (antena needed) pa se sav opustio, prvi put posle dugo vremena Edited July 12, 2013 by CowBoy
Frank Pembleton Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 štaš raditi s tim kamerama, misim jel imaju neku upotrebnu vrednost ili samo skupljaju prašinu?I ja se isto pitao.Verovatno će da ugradi u onaj fensi nameštaj koji je ulovio na dunavu. ;-) Send from WC solja by BVK
Caligula Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) I ja se isto pitao.Verovatno će da ugradi u onaj fensi nameštaj koji je ulovio na dunavu. ;-)Send from WC solja by BVK ... to mi i jeste jedna od opcija, da od kamera pravim male lampe za nocno citanje.edit: u jbt pa ovo je industrija :( Edited July 12, 2013 by CowBoy
Recommended Posts