wall Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Očigledno. :DE jepse.Već sa mislio da sam pojeo g. šaleći se
Razzmatazz Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Čovek navlači seksi čipkaste čarape na boce, a ja mislio da sam ja uvrnut.
ivy Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Očigledno. :Dpa nije baš,ja sam mislila da je boca za sodu-vodu..
Feindouno Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Očigledno. :Doftopik totalni al' kad si vec tu... koliko kosta PADI OWD kurs u Srbiji?
JozoMujica Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ja sam CMAS-ovac, ali nema veze, OWD bi trebalo da bude ekvivalent prvoj CMAS-ovoj zvezdi.U Kragujevcu kod instruktora koji je mene obučavao sada košta 100-120 evra, s tim da on grupe organizuje jedanput do dva puta godišnje jer se čovek ne bavi time profesionalno, već čisto rekreativno, i lova ne ide njemu nego za klub, kupujemo opremu i tako to.U svakom slučaju, ne bi smelo da pređe 200€ ni kod totalno komercijalnih klubova.Raspitaj se kod Ivane Orlović, ona je PADI instruktor i koliko znam organizuje kurseve stalno.
wall Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Aj sad na sport i lepo nam objasni cmas owd padi... da ne guuuuglamo.
JozoMujica Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Čovek navlači seksi čipkaste čarape na boce, a ja mislio da sam ja uvrnut.Jesi ti uvrnut, čim ti je mrežica za bocu seksi. :Ppa nije baš,ja sam mislila da je boca za sodu-vodu..Poslednji put kada sam video bocu za sodu, bila je staklena, od litra.Ovde se doduše ne vide dimenzije, ali je ova lepotica 60ak santimetara visoka i prima 15 litara.
fragand Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 .........Ovde se doduše ne vide dimenzije, ali je ova lepotica 60ak santimetara visoka i prima 15 litara.mnooogo soda vode :Dstvarno lici na bocu za soda voduposto je ovde pazarjunior mi kupio apostolke, nije sto je kupio apostolke nego broj 40valjda je to u devetoj godini normalno
Razzmatazz Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jesi ti uvrnut, čim ti je mrežica za bocu seksi. :PPa bilo je to mrežasto seksi dok je bilo na ženskoj nozi, ali otkako si čarapu navukao na bocu - i ne baš.Ko zna šta navlačiš na flašu knjaza miloša. Gooospodi pooomiluuuujjj!
Frank Pembleton Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 -_-I ja isto u samišci prekoputa kupioSend from WC solja by BVK
JozoMujica Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ko zna šta navlačiš na flašu knjaza miloša. Gooospodi pooomiluuuujjj!
Recommended Posts