July 2, 201311 yr Očigledno. :Doftopik totalni al' kad si vec tu... koliko kosta PADI OWD kurs u Srbiji?
July 2, 201311 yr Ja sam CMAS-ovac, ali nema veze, OWD bi trebalo da bude ekvivalent prvoj CMAS-ovoj zvezdi.U Kragujevcu kod instruktora koji je mene obučavao sada košta 100-120 evra, s tim da on grupe organizuje jedanput do dva puta godišnje jer se čovek ne bavi time profesionalno, već čisto rekreativno, i lova ne ide njemu nego za klub, kupujemo opremu i tako to.U svakom slučaju, ne bi smelo da pređe 200€ ni kod totalno komercijalnih klubova.Raspitaj se kod Ivane Orlović, ona je PADI instruktor i koliko znam organizuje kurseve stalno.
July 2, 201311 yr Čovek navlači seksi čipkaste čarape na boce, a ja mislio da sam ja uvrnut.Jesi ti uvrnut, čim ti je mrežica za bocu seksi. :Ppa nije baš,ja sam mislila da je boca za sodu-vodu..Poslednji put kada sam video bocu za sodu, bila je staklena, od litra.Ovde se doduše ne vide dimenzije, ali je ova lepotica 60ak santimetara visoka i prima 15 litara.
July 2, 201311 yr .........Ovde se doduše ne vide dimenzije, ali je ova lepotica 60ak santimetara visoka i prima 15 litara.mnooogo soda vode :Dstvarno lici na bocu za soda voduposto je ovde pazarjunior mi kupio apostolke, nije sto je kupio apostolke nego broj 40valjda je to u devetoj godini normalno
July 2, 201311 yr Jesi ti uvrnut, čim ti je mrežica za bocu seksi. :PPa bilo je to mrežasto seksi dok je bilo na ženskoj nozi, ali otkako si čarapu navukao na bocu - i ne baš.Ko zna šta navlačiš na flašu knjaza miloša. Gooospodi pooomiluuuujjj!