June 27, 201311 yr Popalim 100 tabova i programa i svega a temperatura procesora do 35 stepeni, o tome koliko je tisi od prethodnog stock coolera da i ne pricam. Pametno potrosenih 2400 dindzi zaradjenih u kladionici.
June 28, 201311 yr E sad si ti NSA ajde reci da je onaj zvizdac kod tebe na gajbi a ne na aerodromu...
June 28, 201311 yr gigantski festivalski mikrofon?ja na prvu pomislio da je neki hardver za enlarge your penis
June 28, 201311 yr ja na prvu pomislio da je neki hardver za enlarge your penis Ja pomislio vibrator. :D
June 28, 201311 yr Baš deluje kao fufme.Ali fufme sa otvorenom ARM platformom, pa možeš da uploaduješ svoje java programčiće; kao raspberry pi pomagalo Edited June 28, 201311 yr by Razzmatazz
June 28, 201311 yr neke sijuks :D cipele koje se zovu priscila. samo je kombinacija boja senf-proliv-pseća kaka, a štep bojom manje odudara.dvajes! imala kratku mladalačku fazu željenja bisera koja je moju majku dovodila do očajanja (to kad budeš imala pedeset godina, pa onda). samo 1x u životu sam ih nosila, i to pozajmljene, na zabavi dole. :DPa ja kažem da ne znam da li meni trebaju biseri.