Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
samsung_d880_duos.jpg+ pokloncic (ne znam da li od Telekoma/Tehnomobila ali nije ni bitno)13233.jpg
Posted

majicu za 400 dindži -_-

Posted
Kad sam ja otisao odande, delili su maskirnu odecu za dzabe. To je islo dotle da si morao da spavas kod tetke da bi te ostavili na miru.
pa nabacio sam neki simpa maskirni kačket na popustu u Intersportu, pa reko da odenem i dupe na isti način na koji sam odenuo glavu. a da smo kidali pred vojnom obavezom početkom devedesetih, kidali smo. ali pazi koja koincidencija: zar i ti kod tetke? jer i ja sam spavao kod tetke da bi me ostavili na miru!
Posted

4 komada majica kratkih rukava2 komada dugih (treba se na vreme spremiti :) )2 komada pantalonapatikeZivela snizenja :)

Posted

ponovo muzika i filmovi, a sada i wifi net [16GB] - stize sutra ujutru :)overviewhero20080711sq7.jpgi oko ?80 jeftinije nego kod apple-a

Posted
ponovo muzika i filmovi, a sada i wifi net [16GB] - stize sutra ujutru :)overviewhero20080711sq7.jpgi oko ?80 jeftinije nego kod apple-a
gde to?
Posted

memory stick za 10 CAN (jeste samo 2GB, ali kosta koliko i jedna paklica cigareta ili dva sendvica).

Posted
gde to?
ebay[co.uk] - nov, neotpakovan.
Posted

Uslovno receno ovih dana (pre mesec, ali utisak jos drzi) samo uzo cvikere skoro identicne ovima Adrienovim, samo su stakla za nijansu tamnija. Kazu da izgledam jako isfolirano i da cak hodam pravilnije i uspravnije kad ih stavim cool.gif

post-764-1217671646.jpg

Posted (edited)

nevermind...zajebo se...

Edited by scepa
Posted

Kupila sam neki super set za 'smokey eyes' u Sephori, i sve bi bilo bajno i krasno da mi prodavacica, prethodno me pazljivo odmerivsi, u kesu nije ubacila free semplove i to: kremu za prve znake starenja i kremu protiv sala na stomaku :unsure::huh::cry:

Posted
Kupila sam neki super set za 'smokey eyes' u Sephori, i sve bi bilo bajno i krasno da mi prodavacica, prethodno me pazljivo odmerivsi, u kesu nije ubacila free semplove i to: kremu za prve znake starenja i kremu protiv sala na stomaku :unsure::huh::cry:
Ma to ti je poslala za kevu, šta se tripuješ... ;)
  • 2 weeks later...
Posted
sto-770-110-115-117.jpgValjda ovo, ali jos uvek ne znam... Sklopila samo stolice, a sto nisam jer je tezak. Tezak u smislu... mase puta g, ne u smislu komplikovanosti... No, isto mi se hvata. Kako um da caruje, kad snaga ne uspeva da dovalja glupe klade do trpezarije? <_<
Posted

Chivo, gde si uzela sto i po kojoj ceni? Kojih je dimenzija?Meni treba slican stakleni sto za trpezariju, ali da nije duzi od 100 cm. Ovaj tvoj mi izgleda prikladan.