Zli Gli Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 + pokloncic (ne znam da li od Telekoma/Tehnomobila ali nije ni bitno)
Willow Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kad sam ja otisao odande, delili su maskirnu odecu za dzabe. To je islo dotle da si morao da spavas kod tetke da bi te ostavili na miru.pa nabacio sam neki simpa maskirni kačket na popustu u Intersportu, pa reko da odenem i dupe na isti način na koji sam odenuo glavu. a da smo kidali pred vojnom obavezom početkom devedesetih, kidali smo. ali pazi koja koincidencija: zar i ti kod tetke? jer i ja sam spavao kod tetke da bi me ostavili na miru!
Dionysos Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 4 komada majica kratkih rukava2 komada dugih (treba se na vreme spremiti :) )2 komada pantalonapatikeZivela snizenja :)
jms_uk Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ponovo muzika i filmovi, a sada i wifi net [16GB] - stize sutra ujutru :)i oko ?80 jeftinije nego kod apple-a
scepa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ponovo muzika i filmovi, a sada i wifi net [16GB] - stize sutra ujutru :)i oko ?80 jeftinije nego kod apple-agde to?
mei Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 memory stick za 10 CAN (jeste samo 2GB, ali kosta koliko i jedna paklica cigareta ili dva sendvica).
Kampokei Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Uslovno receno ovih dana (pre mesec, ali utisak jos drzi) samo uzo cvikere skoro identicne ovima Adrienovim, samo su stakla za nijansu tamnija. Kazu da izgledam jako isfolirano i da cak hodam pravilnije i uspravnije kad ih stavim
scepa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 (edited) nevermind...zajebo se... Edited August 2, 2008 by scepa
apotekarica Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kupila sam neki super set za 'smokey eyes' u Sephori, i sve bi bilo bajno i krasno da mi prodavacica, prethodno me pazljivo odmerivsi, u kesu nije ubacila free semplove i to: kremu za prve znake starenja i kremu protiv sala na stomaku
JozoMujica Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kupila sam neki super set za 'smokey eyes' u Sephori, i sve bi bilo bajno i krasno da mi prodavacica, prethodno me pazljivo odmerivsi, u kesu nije ubacila free semplove i to: kremu za prve znake starenja i kremu protiv sala na stomaku Ma to ti je poslala za kevu, šta se tripuješ... ;)
Chivo D'Arbo Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Valjda ovo, ali jos uvek ne znam... Sklopila samo stolice, a sto nisam jer je tezak. Tezak u smislu... mase puta g, ne u smislu komplikovanosti... No, isto mi se hvata. Kako um da caruje, kad snaga ne uspeva da dovalja glupe klade do trpezarije? <_<
persephone Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Chivo, gde si uzela sto i po kojoj ceni? Kojih je dimenzija?Meni treba slican stakleni sto za trpezariju, ali da nije duzi od 100 cm. Ovaj tvoj mi izgleda prikladan.
Recommended Posts