Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

sejlorka brate,sestro garderobu i torbe tamo kupuju deca hipi trenseri od 17-21 godine max i niko drugi

:lolol:Mlada sam duhom. I trenserka.

ja kad sam bila tako nisam imala para za te stvari..a sve sam zelela :(

Ja tamo nikad ništa nisam kupila. Osim prekrivke za kauč. Doduše, imala sam neku indijsku torbu, al nju mi kupila drugarica.

pa onda je vreme da kupis te 1 dimije..sta da ti kazem..nikad nije kasno itomeslicno..

Edited by ivy

piši gde su pa ću ja da idem da ih kupim pre tebe i tako ćeš rešiti problem :D

Ma ima ih mnogo (i sve su različite!), nećeš mi mnogo pomoći. U onom prolazu što povezuje Terazije i Balkansku i smrdi ko javni WC. 1300 RSD.

e pa dobro onda... zaista ne bi trebalo da ih kupujemo, ni ti ni ja. neudobne su i izazivaju osudu okoline. lako se rašivaju usled preterane nesputanosti pri kretanju. neretko ispuštaju boju. skoro da ih je nemoguće ispeglati... i još milion razloga.

izazivaju osudu okoline.
:lolol:

Ne znam kakve su vam te dimije, ali ja sam na Tajlandu kupila neke koje kad se obuku izgledaju vise kao neka uza balon-suknja sa jako sirokim pojasem (negde do pocetka butina) i meni to stvarno super izgleda, a i udobno je, bas ih rado nosim (kad vremenske prilike dozvoljavaju to jest). Eto, nadam se da sam ovim pomogla. :D

E taj model!

Ne znam kakve su vam te dimije, ali ja sam na Tajlandu kupila neke koje kad se obuku izgledaju vise kao neka uza balon-suknja sa jako sirokim pojasem (negde do pocetka butina) i meni to stvarno super izgleda, a i udobno je, bas ih rado nosim (kad vremenske prilike dozvoljavaju to jest). Eto, nadam se da sam ovim pomogla. :D
treba te banovati :lol:
  • 2 weeks later...
4663317_11393103-tsrmw120_b.jpgIsta ovakva samo braon-bezh boje.

đe?

24656_563223703709065_769955463_n.jpgskinula rukave i kragnu. perfect.