ivy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 sejlorka brate,sestro garderobu i torbe tamo kupuju deca hipi trenseri od 17-21 godine max i niko drugi
ivy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ja kad sam bila tako nisam imala para za te stvari..a sve sam zelela :(
sailorman Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ja tamo nikad ništa nisam kupila. Osim prekrivke za kauč. Doduše, imala sam neku indijsku torbu, al nju mi kupila drugarica.
ivy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) pa onda je vreme da kupis te 1 dimije..sta da ti kazem..nikad nije kasno itomeslicno.. Edited June 1, 2013 by ivy
slepa živana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 piši gde su pa ću ja da idem da ih kupim pre tebe i tako ćeš rešiti problem :D
sailorman Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ma ima ih mnogo (i sve su različite!), nećeš mi mnogo pomoći. U onom prolazu što povezuje Terazije i Balkansku i smrdi ko javni WC. 1300 RSD.
slepa živana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 e pa dobro onda... zaista ne bi trebalo da ih kupujemo, ni ti ni ja. neudobne su i izazivaju osudu okoline. lako se rašivaju usled preterane nesputanosti pri kretanju. neretko ispuštaju boju. skoro da ih je nemoguće ispeglati... i još milion razloga.
Pixie Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ne znam kakve su vam te dimije, ali ja sam na Tajlandu kupila neke koje kad se obuku izgledaju vise kao neka uza balon-suknja sa jako sirokim pojasem (negde do pocetka butina) i meni to stvarno super izgleda, a i udobno je, bas ih rado nosim (kad vremenske prilike dozvoljavaju to jest). Eto, nadam se da sam ovim pomogla. :D
slepa živana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ne znam kakve su vam te dimije, ali ja sam na Tajlandu kupila neke koje kad se obuku izgledaju vise kao neka uza balon-suknja sa jako sirokim pojasem (negde do pocetka butina) i meni to stvarno super izgleda, a i udobno je, bas ih rado nosim (kad vremenske prilike dozvoljavaju to jest). Eto, nadam se da sam ovim pomogla. :Dtreba te banovati
Recommended Posts