Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

ма какав геј, ни један геј осим слепог геја не би навукао ружичасту шуљу са онаквим вошом фармерки.

a sta te briga, Ravanelli... vish da su zene uz tebe...... bas sam danas prelistavala fotografije Joela Robisona pa mi se ova bas svidla;

45519_559937294038301_792512550_n.jpg

Edited by Hippie

a sta te briga, Ravanelli... vish da su zene uz tebe...... bas sam danas prelistavala fotografije Joela Robisona pa mi se ova bas svidla;45519_559937294038301_792512550_n.jpg
tačno ovako želim da izgledam do kraja života. to je to
wiq2x1.jpg
tačno ovako želim da izgledam do kraja života. to je to
:lolol:
  • 2 weeks later...
20120724153230385.jpgMonocle.gif
Nice one, but I still don't get it.
Jesil' se nekad pravio pred zgodnom curom da nezno gledas decicu koja setaju sa roditeljima? Ili brizno pod budnim okom nove zenske mete milovao psa-lutalicu pokazujuci kao neki roditeljski instinkt? Ravaneli zna pos'o, jednom recju.

espadrile. muške, muški broj. nepoznate internetu.da je sad živ deda ljuba bio bi ponosan na mene.

ovu odvratnost:velika slika, uspoilerovacu ih

wilson_trance_impact_womens_tennis_shoes_wht_blu.jpg

samo je umetsto plavog narandzasto, a ovi beli trouglasti deo je srebrn :lolol:plus iz ove defektne druzine :EmotiSorbDampeners.jpgsam odabrala ovaj :wacko: s kojim sam se najvise identifikovalabilo je izmedju njega i :rant: -a+ crni shilt, mrzi me da trazim

stigle pantale iz amazona, odgovara sve i širina i dužinako sa slike su

stigle pantale iz amazona, odgovara sve i širina i dužinako sa slike su:Costume_Accessories_Werewolf_Action_Fur_Pants.jpg
Vr'!

ovaj krači deo ima onaj teleći print-_-

Konacno jebemti!Sa dostavom (u UK) 38 funtihttp://www.ebay.com/itm/Adidas-Originals-Stan-Smith-II-Mens-Trainers-White-New-Navy-Size-UK-7-11-/261199525528?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item3cd0b47698

SP0103_5.jpg

Oxy, mislim da ne postoji nešto što si ti kupio a da se meni ne sviđa :)