April 29, 201312 yr ма какав геј, ни један геј осим слепог геја не би навукао ружичасту шуљу са онаквим вошом фармерки.
April 30, 201312 yr a sta te briga, Ravanelli... vish da su zene uz tebe...... bas sam danas prelistavala fotografije Joela Robisona pa mi se ova bas svidla; Edited April 30, 201312 yr by Hippie
April 30, 201312 yr a sta te briga, Ravanelli... vish da su zene uz tebe...... bas sam danas prelistavala fotografije Joela Robisona pa mi se ova bas svidla;tačno ovako želim da izgledam do kraja života. to je to
May 8, 201311 yr Nice one, but I still don't get it. Jesil' se nekad pravio pred zgodnom curom da nezno gledas decicu koja setaju sa roditeljima? Ili brizno pod budnim okom nove zenske mete milovao psa-lutalicu pokazujuci kao neki roditeljski instinkt? Ravaneli zna pos'o, jednom recju.
May 8, 201311 yr espadrile. muške, muški broj. nepoznate internetu.da je sad živ deda ljuba bio bi ponosan na mene.
May 8, 201311 yr ovu odvratnost:velika slika, uspoilerovacu ih samo je umetsto plavog narandzasto, a ovi beli trouglasti deo je srebrn :lolol:plus iz ove defektne druzine :sam odabrala ovaj s kojim sam se najvise identifikovalabilo je izmedju njega i -a+ crni shilt, mrzi me da trazim
May 8, 201311 yr Konacno jebemti!Sa dostavom (u UK) 38 funtihttp://www.ebay.com/itm/Adidas-Originals-Stan-Smith-II-Mens-Trainers-White-New-Navy-Size-UK-7-11-/261199525528?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item3cd0b47698