Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

gde ima da se pazare? ako si u inostranstvu onda nista

Posted (edited)

ma ima ih u svim sportkim prodavnicama pogotovu čika Miškovim,mada ih ja kupih ovde u Ljubljani,imaju vake i crne,ljubičanstvene,med braon....sport visione,da brojevi,pošto su mali kalupi,preporuka kupiti za broj veće, ja nosim 39-40 a ove gore su neka medju veličina 41/42.

Edited by lena21
Posted

stvar mala, ali korisna [i brza :)]picture1sw3.png

Posted (edited)
gde ima da se pazare? ako si u inostranstvu onda nista
imas u enesu. pogledaj negde oko seherezade Edited by Hustler
Posted

Maistore, ali obavezno da okacis sliku kad ih kupis. -_-

Posted

Evo samo da se pohvalim, stvarno je fantastičan ranac...Logitech Kinetik4321.1.0.jpg4591.1.0.jpg4590.1.0.jpg

Posted

s lodzijem, preko virdzina, u svemir!mada je bolji od standardnih "torbi", mora se priznati

Posted
s lodzijem, preko virdzina, u svemir!mada je bolji od standardnih "torbi", mora se priznati
P ačuj, sve ono što sam gledao po NS, ne može ni prineti ovom rancu... A cene su i po 50% veće... Dvoumio sam se samo da li ranac ili torba, i prevagnulo je što bi sa Kinetik torbom izgledao kao vodoinstalater, jer je jako debela.. A ako to ne smeta, definitivno je to najbolja Lap-Top torba koja se može naći ovde...
Posted (edited)

e jel moze neko da mi pomogne da nadjem bar jednu prodavnicu sportske opreme (odeca+obuca) u srbiji koja omogucava online kupovinu?gugl mi ne daje nista, tj na reflex-ovom sajtu ne moze da se pazari, na intersportovom takodje, delta sport isto tako...???

Edited by scepa
Posted

uf, mislim da je lakse i izvodljivije da nekog zamolis da pazari to sto ti treba.

Posted
uf, mislim da je lakse i izvodljivije da nekog zamolis da pazari to sto ti treba.
ma ja reko da obradujem nekog ...bice bolje da ja posaljem kesovinu, pa nek radi sta oce, ili jos bolje da posaljem odavle...
Posted (edited)

ima li neko ideju gde u ovom bednom gradu mogu da se nabave one army-fazon maskirne kratke pantalone (bermude), a da je cena pritom umerena i usklađena sa prosečnim primanjima u Srbiji. pola Zemuna sam obišao a sve što se nudi uglavnom je u cenovnom rangu 50 eura pa naviše; recimo u army shop-u u Bežanijskoj imaju neke od 4000. i ono, stvarno su lepe i kvalitetno urađene i korektno vam maskiraju dupe i ekstremitete (do kolena), ali ja za tih 4000 mogu da uradim full hidro kolon terapiju sve skupa sa bonus ozonizacijom debelog creva jebiga. tako da sam, ono, spreman da izdvojim do 1500 max. za te kratke lone (bermude). možda da pokušam u kineskom tržnom centru u bloku 70? i tako... pomoć?

Edited by Willow
Posted

time out u ovogodisnjoj kolekciji ima i neki maskirni model, ako se dobro sjecam. a cijene su im ok.

Posted

Kad sam ja otisao odande, delili su maskirnu odecu za dzabe. To je islo dotle da si morao da spavas kod tetke da bi te ostavili na miru.