kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Kako to tako kupujete odecu na slepo, apropo velicine mislim? pa znam koji broj nosim, farmerke već dosta dugo nosim isti broj. ovde su bile veličine L, XL itd. i moja veličina se poklopila sa L. valjda će biti to to. cipele ne bih nikad kupio, jedino da iste takve nadjem u bg, ili bar proizvodjača, pa bih kod njega detaljno isprobao i tek onda naručio, ako bi i tada. Edited April 15, 2013 by kud u maglu Simovicu
Feindouno Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Kako to tako kupujete odecu na slepo, apropo velicine mislim? Ja online kupujem brendove koje vec nosim godinama pa znam tacno koja mi velicina treba.
InvisibleLight Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 kakav srećnik feindouno, majkemi+1meni ovo sigurno samo za obucu - tu ne varira velicina i znam kojih brendova koji broj nosimnadjoh na ebay.uk neke wilson patike za 20+10 funti (postarina), moja prva paypal kupovima, cekam
Lancia Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 +1meni ovo sigurno samo za obucu - tu ne varira velicina i znam kojih brendova™ koji broj nosimnadjoh na ebay.uk neke wilson patike za 20+10 funti (postarina), moja prva paypal kupovima, cekame pa svaka cast da se to pamti. sminkerko.
Hippie Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) ovoe jedini patchouli u bocici koji sam do sad probala a da ima potpuno nezasladzen, potpuno gorak miris.. miris duboke sume... netaknute zemlje...... neam reci da opisem reakciju kad prodze kroz moje nozdrve; Edited April 20, 2013 by Hippie
Indy Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ja sam jednom davno iz jedne sume na Kopaoniku doneo kuci 1 lisaj (skinuo sa kore drveta) koji je imao miris na "duboku sumu i netaknutu zemlju", sad si me podsetila.
Valk Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 U intersportu akcija 3 za 2, izabereš 3 artikla i najjeftinijinti daju džabe. 3 McKinley jakne, od kojih je gratis jedna od 4300
Dr Arslanagić Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 konačno stiglo iz Omiša!samo ima crni učkur
Dr Arslanagić Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 oni su bili časni neprijatelji za razliku od ovih današnjih, te zaslužuju puno poštovanje
henrik larsson Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 oni su bili časni jebači u bulju za razliku od ovih današnjih, te zaslužuju puno poštovanje+1
Recommended Posts