April 15, 201312 yr Kako to tako kupujete odecu na slepo, apropo velicine mislim? pa znam koji broj nosim, farmerke već dosta dugo nosim isti broj. ovde su bile veličine L, XL itd. i moja veličina se poklopila sa L. valjda će biti to to. cipele ne bih nikad kupio, jedino da iste takve nadjem u bg, ili bar proizvodjača, pa bih kod njega detaljno isprobao i tek onda naručio, ako bi i tada. Edited April 15, 201312 yr by kud u maglu Simovicu
April 15, 201312 yr Kako to tako kupujete odecu na slepo, apropo velicine mislim? Ja online kupujem brendove koje vec nosim godinama pa znam tacno koja mi velicina treba.
April 17, 201312 yr kakav srećnik feindouno, majkemi+1meni ovo sigurno samo za obucu - tu ne varira velicina i znam kojih brendova koji broj nosimnadjoh na ebay.uk neke wilson patike za 20+10 funti (postarina), moja prva paypal kupovima, cekam
April 17, 201312 yr +1meni ovo sigurno samo za obucu - tu ne varira velicina i znam kojih brendova™ koji broj nosimnadjoh na ebay.uk neke wilson patike za 20+10 funti (postarina), moja prva paypal kupovima, cekame pa svaka cast da se to pamti. sminkerko.
April 20, 201312 yr ovoe jedini patchouli u bocici koji sam do sad probala a da ima potpuno nezasladzen, potpuno gorak miris.. miris duboke sume... netaknute zemlje...... neam reci da opisem reakciju kad prodze kroz moje nozdrve; Edited April 20, 201312 yr by Hippie
April 20, 201312 yr Ja sam jednom davno iz jedne sume na Kopaoniku doneo kuci 1 lisaj (skinuo sa kore drveta) koji je imao miris na "duboku sumu i netaknutu zemlju", sad si me podsetila.
April 21, 201312 yr U intersportu akcija 3 za 2, izabereš 3 artikla i najjeftinijinti daju džabe. 3 McKinley jakne, od kojih je gratis jedna od 4300
April 25, 201312 yr oni su bili časni neprijatelji za razliku od ovih današnjih, te zaslužuju puno poštovanje
April 25, 201312 yr oni su bili časni jebači u bulju za razliku od ovih današnjih, te zaslužuju puno poštovanje+1