April 6, 201312 yr Emsi Sajsi ima dobre butkiceontopić:Ne pjedale, nego ono što ih drži sabornim, obloženim, umnoženim i zaparloženim.
April 7, 201312 yr Kupila sam neku košulju nedefinisane boje. Recimo kad bi se SMB pomešala sa svetlo žutom. Svilenkasta je i baš lepa. Ima diskretne metalne detalje na dva mesta. Ali ne bodlje!I farmerice za koje sam naknadno shvatila da sam komotno mogla kupiti broj manje. I gomilu jako šarenog donjeg veša na sniženju!Ovo je prvi put u poslednjih mnogo da sam bila u šopingu a da nisam kupila ništa crno.
April 7, 201312 yr Kupila sam neku košulju nedefinisane boje. Recimo kad bi se SMB pomešala sa svetlo žutom. Svilenkasta je i baš lepa. Ima diskretne metalne detalje na dva mesta. Ali ne bodlje!I farmerice za koje sam naknadno shvatila da sam komotno mogla kupiti broj manje.I gomilu jako šarenog donjeg veša na sniženju!Ovo je prvi put u poslednjih mnogo da sam bila u šopingu a da nisam kupila ništa crno.nis ne brini, popravices se
April 7, 201312 yr dosta para.pod 1 da nauci da repuje.pod 2, da nauci da djuskapod 3 estecki zahvati na njusci
April 7, 201312 yr imaš u svim adidasovim prodavnicama i onim sport vižnima valjda. juče. 8.5 soma.1. mogu da izvučem ceo gimme the loot iz 17 pokušaja2. nisam ti ja đogani3. što jebote?---ko je sledeći sa tri pitanja? Edited April 7, 201312 yr by Ravanelli
April 8, 201312 yr http://www.amazon.com/gp/product/B0096MLQ8I/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1