Valk Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 I matching futrolu za tabletBaš sam bila u krizi za novom crnom tašnom, akcija u Moni legla ko budali šamar.
Ava Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 lepa tasna. fali mi takva, al maslinasta :(lagane, preudobne, al ne vole kisu![/img][/img][/img]
lostfanforever Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 u zdravlju ih nosila :thumbsup:i probaj sa onim sprejevilma za impregnaciju
Ava Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 :heart:devojke, hvala vamcasablanca neutral nubuck renovator radi posao ;)
ljuttko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 :heart:devojke, hvala vamcasablanca neutral nubuck renovator radi posao ;)Jel ovo ne nekom zimskom poniženju, gde i koliko da se zaletim, planiram da svoju prepunu kreditnu katricu prelijem nekim luksuzom , ako ću u dužničko ropstvo bar da propadnem otmeno
Ava Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) prodavnica se nalazi u ul. djure jaksica. kada ides od kosancicevog venca ka knezu, pa sa leve strane.kao snizenje 10 somica.http://www.bestshopmagic.com/shopping/zenske-stvari/obuca/cizme/ravne/8334/nila-nila-kratke-cizme Edited February 28, 2013 by Ava
Ava Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 prodavnica se nalazi u ul. djure jaksica. kada ides od kosancicevog toplicinog venca ka knezu, pa sa leve strane.kao snizenje 10 somica.http://www.bestshopm...la-kratke-cizme
ljuttko Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hvala :) Našla i nesrećna, izbegla zaduživanje jer moja noga ne može u ovaj model :(
nezvanova Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 bile bas, bas mnoooogooo skupe, a ? ;-) btw, odlicne
morgana Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) jooj, ne, htjela sam da stavim sliku na topik obuca i nekako postovala ovdje, ispod price o avinim cizmama :Dnisam kupila, nazalost, izvan mog plateznog ranga su. balenciaga. otuda i tuzni emotikon. Edited March 2, 2013 by morgana
Ava Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hvala :) Našla i nesrećna, izbegla zaduživanje jer moja noga ne može u ovaj model :( :(vise srece sa narednom kolekcijom :)
Ava Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 jooj, ne, htjela sam da stavim sliku na topik obuca i nekako postovala ovdje, ispod price o avinim cizmama :Dnisam kupila, nazalost, izvan mog plateznog ranga su. balenciaga.otuda i tuzni emotikon.ma neee, na pravom si topiku. tamo se zeli, ovde overava materijalizuje!to ti kosmos porucuje nesto ;)bas lepe, zelim ih i ja :)
morgana Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) ako bi se kosmos jos i ponudio da mi ih plati, racunam da su moje :D Edited March 3, 2013 by morgana
Recommended Posts