February 21, 201312 yr nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku Veljo
February 21, 201312 yr nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku VeljoE za tu neugodnu situaciju samo ovo... Edited February 21, 201312 yr by Frank Pembleton
February 21, 201312 yr to je qrac na bicikliAli možeš lepo da počešeš jajca i da čačkaš nos! :PSend from WC šolja by BVK
February 21, 201312 yr nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku VeljoSi uzo iste? Odlične su, možeš u njima i kao časovničar da radiš, napokon rukavice koje ne moram da skidam za ulične poslove tipa plaćanja na trafici, vađenja kinte na bankomatu, traženje ključeva po đžepovima, paljenja pljuge, drogiranja u šahtu...
February 21, 201312 yr Baš sam cedio jutros u metrou. Nekoj besno debeloj gospođi. Na bulji. A ono urasla dlaka. Edited February 21, 201312 yr by dig_chohano
February 21, 201312 yr pa za to mi treba, puno mi dupe uraslih dlaka. a ako metem rukavice normalne ne mogu da cedim. a ako ne - zebem :(
February 21, 201312 yr Kakve su vam to rukavice bre?Sent from my GT-I9000 using TapatalkPa rukavice sa kojima možeš da koristiš tač skinove. Na svakoj ruci po tri prsta.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 21, 201312 yr jel moze u njima da se cedi bobuljica? Baš sam cedio jutros u metrou. Nekoj besno debeloj gospođi. Na bulji. A ono urasla dlaka.E jebo vas... :puke:Ko je vas poznavao..
February 21, 201312 yr Si uzo iste? Odlične su, možeš u njima i kao časovničar da radiš, napokon rukavice koje ne moram da skidam za ulične poslove tipa plaćanja na trafici, vađenja kinte na bankomatu, traženje ključeva po đžepovima, paljenja pljuge, drogiranja u šahtu...da, ti me ponukao. jednom rečju presjajneimamo i one ko velja, nisu ni za kurac. stiskali me danas po noktu da vide dal se uključuju Pa rukavice sa kojima možeš da koristiš tač skinove. Na svakoj ruci po tri prsta.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2ove imaju samo dva
February 21, 201312 yr Ko bre samo dva prsta!?Srbin da bi pobedijo mora imati bar tri!Ostalo mogu i patrljci!Send from WC šolja by BVK