kud u maglu Simoviću Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku Veljo
Frank Pembleton Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku VeljoE za tu neugodnu situaciju samo ovo... Edited February 21, 2013 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 to je qrac na bicikliAli možeš lepo da počešeš jajca i da čačkaš nos! :PSend from WC šolja by BVK
dig_chohano Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 nisu neka zaštita od zime, al da može da se tipka može i super su za šljaku VeljoSi uzo iste? Odlične su, možeš u njima i kao časovničar da radiš, napokon rukavice koje ne moram da skidam za ulične poslove tipa plaćanja na trafici, vađenja kinte na bankomatu, traženje ključeva po đžepovima, paljenja pljuge, drogiranja u šahtu...
dig_chohano Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Baš sam cedio jutros u metrou. Nekoj besno debeloj gospođi. Na bulji. A ono urasla dlaka. Edited February 21, 2013 by dig_chohano
ToniAdams Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 pa za to mi treba, puno mi dupe uraslih dlaka. a ako metem rukavice normalne ne mogu da cedim. a ako ne - zebem :(
Moća Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kakve su vam to rukavice bre?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
renne Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kakve su vam to rukavice bre?Sent from my GT-I9000 using TapatalkPa rukavice sa kojima možeš da koristiš tač skinove. Na svakoj ruci po tri prsta.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 jel moze u njima da se cedi bobuljica? Baš sam cedio jutros u metrou. Nekoj besno debeloj gospođi. Na bulji. A ono urasla dlaka.E jebo vas... :puke:Ko je vas poznavao..
kud u maglu Simoviću Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Si uzo iste? Odlične su, možeš u njima i kao časovničar da radiš, napokon rukavice koje ne moram da skidam za ulične poslove tipa plaćanja na trafici, vađenja kinte na bankomatu, traženje ključeva po đžepovima, paljenja pljuge, drogiranja u šahtu...da, ti me ponukao. jednom rečju presjajneimamo i one ko velja, nisu ni za kurac. stiskali me danas po noktu da vide dal se uključuju Pa rukavice sa kojima možeš da koristiš tač skinove. Na svakoj ruci po tri prsta.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2ove imaju samo dva
Frank Pembleton Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ko bre samo dva prsta!?Srbin da bi pobedijo mora imati bar tri!Ostalo mogu i patrljci!Send from WC šolja by BVK
Recommended Posts