February 14, 201312 yr e smor, kod mene se vidievo sličke, valjda će sad raditi..ovo će biti prva stvar koju ću praviti
February 15, 201312 yr hvala na sugestiji, naravno, tako sam i uradila :)slikacu sutra kad se još malo stegne, inače ispao je fenomenalno
February 20, 201312 yr stigle e-tip rukavice od amazona, ponukan digovvom kupovinom nisu otvarali paket niti naplaćivali bilo šta više(naše derikože)psako ima slovnih grešaka to je zbog tipkamja u istim:)
February 20, 201312 yr stigle e-tip rukavice od amazona, ponukan digovvom kupovinom nisu otvarali paket niti naplaćivali bilo šta više(naše derikože)psako ima slovnih grešaka to je zbog tipkamja u istim:)Ajoooj kakav si ti hipster!!!
February 20, 201312 yr Ja dobio u telenoru kad sam kupovao note 2Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 21, 201312 yr i ja istoa i ne koristim ihJa moje poklonila kevi, legle joj ko ruka u rukavicu mada je, kaže, malo čudno gledaju bakute na pijaci zbog ona 3 bela nokta na crnim rukavicama.
February 21, 201312 yr Ja dobio u telenoru kad sam kupovao note 2Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2To su pne pletene dobio ja i prosledio dalje mislim da nisu oriđiđi sajbe.Mislim da su KUMS-ove od mreže i neoprena Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2