January 11, 201312 yr pa u mlaku vodu,misim kada se ručno pere ni ne može biti toliko vruća voda da baš ošteti tkaninu jer brzo se ohladi a i u koliko vruću vodu ti možeš staviti ruke..
January 13, 201312 yr Narucio preko neta (u radnjama jos nije na rasprodaji), stize valjda za par dana. Dobra parka, ideja je da traje godinama.
January 13, 201312 yr super je, nego meni nekako rizično to kupovanje na neviđenonaravno, ako se ima mogućnost da se proba u radnji pre kupovine, to je onda sigurica
January 13, 201312 yr A, pa probao u radnji, naravno, stari sam ja ziheras.Pa naravno, i ja svaku ozbiljniju online kupovinu potvrdim probanjem u radnji.
January 13, 201312 yr ja jucer zgrabila neke prada cvoke za super male pare, a htela sam mackaste vec neko vreme. uzasno sam smesna.
January 13, 201312 yr ja jucer zgrabila neke prada cvoke za super male pare, a htela sam mackaste vec neko vreme. uzasno sam smesna. jesu za ronjenje?fali disaljka.kad vec oces mackaste okaci 2 mrtve macke sa strane da vise. Edited January 13, 201312 yr by 3opge