St.Anger Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 mož ti da kačiš slika kolko oćeš, te sandale su odvratne. viđam ih redovno na matorim polupokretnim turistima.đe je tu onaj spirit of adventure and fun. Pa usporedi takve "lokalne" polupokretne matorce koji sede pred kućom, pored peći, na klupi u parku i odmah će ti biti sve jasno :P Ti turisti koje viđaš su matori i polupokretni ali ih je njihov spirit of adventure and fun pokrenuo i oni obilaze svet
Gonzo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ti turisti koje viđaš su matori i polupokretni ali ih je njihov spirit of adventure and fun pokrenuo i oni obilaze svet..u misiji promocije neukusa i rahitičnih dlakavih nožica.
St.Anger Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ..u misiji promocije neukusa i rahitičnih dlakavih nožica.Ne mogu da verujem, tako govore zatucani nazadnjaci koji ne umeju prihvatiti različitosti. Zar se tako govori o turistima koji su došli posetiti tvoj grad Ne želim više da raspravljam na tom nivou a molim moderatorku da obriše Maistorov i ovaj post da bi zaštitili dignitet ovog pdf-ašta još neću ovde da pročitam
Gonzo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ne mogu da verujem, tako govore zatucani nazadnjaci koji ne umeju prihvatiti različitosti. Zar se tako govori o turistima koji su došli posetiti tvoj grad Ne želim više da raspravljam na tom nivou a molim moderatorku da obriše Maistorov i ovaj post da bi zaštitili dignitet ovog pdf-ašta još neću ovde da pročitam a ja molim moderatorku da obriše sliku tvojih nogara u tim tvojim tevama kako bi nas zaštitila od bljuvanja
St.Anger Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a ja molim moderatorku da obriše sliku tvojih nogara u tim tvojim tevama kako bi nas zaštitila od bljuvanja Ako želiš da znaš već sam dobio nekoliko komplimenata na pp od izvesnih ženskih osoba da imam dobre noge :P
Gonzo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ako želiš da znaš već sam dobio nekoliko komplimenata na pp od izvesnih ženskih osoba da imam dobre noge :Pma to te loži borišin klon.
Mp40 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja poklekao i po prvi put kupio kamufliranu bermudu ali femsi i sa zagasenim kamuflazlukom... skoro su crne. Klasik US army kroj... Malo su skupe bile ali sve ostale bermude po gradu su previse montenigers i matija kezman.
lena21 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Misliš kupio bermude, ovako razumela da si kupio nogavicu od bermuda ... :D
Gonzo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja poklekao i po prvi put kupio kamufliranu bermudu ali femsi i sa zagasenim kamuflazlukom... skoro su crne. Klasik US army kroj... Malo su skupe bile ali sve ostale bermude po gradu su previse montenigers i matija kezman.jbt, tebi ko da goran davidović radi stajling
Mp40 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Misliš kupio bermude, ovako razumela da si kupio nogavicu od bermuda ... :DBermudu, pantalonu, naocaru... Pluralia tantum is for rich people!
Leia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ako želiš da znaš već sam dobio nekoliko komplimenata na pp od izvesnih ženskih osoba da imam dobre noge :Pa ima li veceg komplimenta za 1 muskarcinu :D
cyberwor/L/d Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a ima li veceg komplimenta za 1 muskarcinu :DNarocito ako muskarcina ne zna da se komplimenti mogu (u)deliti i iz miloste
Merlak Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ja poklekao i po prvi put kupio kamufliranu bermudu ali femsi i sa zagasenim kamuflazlukom... skoro su crne. Klasik US army kroj... Malo su skupe bile ali sve ostale bermude po gradu su previse montenigers i matija kezman.ništ' od efekta ako tu femsi stvar ne spustiš nisko na bokove (okačiš o alatku).
gospa buba Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 srecan ti pochetak opasnog zivota druze grunfe <_<
Recommended Posts