Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
mož ti da kačiš slika kolko oćeš, te sandale su odvratne. viđam ih redovno na matorim polupokretnim turistima.đe je tu onaj spirit of adventure and fun.
Pa usporedi takve "lokalne" polupokretne matorce koji sede pred kućom, pored peći, na klupi u parku i odmah će ti biti sve jasno :P Ti turisti koje viđaš su matori i polupokretni ali ih je njihov spirit of adventure and fun pokrenuo i oni obilaze svet :thumbsup:
Posted
Ti turisti koje viđaš su matori i polupokretni ali ih je njihov spirit of adventure and fun pokrenuo i oni obilaze svet
..u misiji promocije neukusa i rahitičnih dlakavih nožica.
Posted
..u misiji promocije neukusa i rahitičnih dlakavih nožica.
Ne mogu da verujem, tako govore zatucani nazadnjaci koji ne umeju prihvatiti različitosti. Zar se tako govori o turistima koji su došli posetiti tvoj grad :rolleyes: Ne želim više da raspravljam na tom nivou a molim moderatorku da obriše Maistorov i ovaj post da bi zaštitili dignitet ovog pdf-ašta još neću ovde da pročitam angry.gif
Posted
Ne mogu da verujem, tako govore zatucani nazadnjaci koji ne umeju prihvatiti različitosti. Zar se tako govori o turistima koji su došli posetiti tvoj grad :rolleyes: Ne želim više da raspravljam na tom nivou a molim moderatorku da obriše Maistorov i ovaj post da bi zaštitili dignitet ovog pdf-ašta još neću ovde da pročitam angry.gif
a ja molim moderatorku da obriše sliku tvojih nogara u tim tvojim tevama kako bi nas zaštitila od bljuvanja :puke:
Posted
a ja molim moderatorku da obriše sliku tvojih nogara u tim tvojim tevama kako bi nas zaštitila od bljuvanja :puke:
Ako želiš da znaš već sam dobio nekoliko komplimenata na pp od izvesnih ženskih osoba da imam dobre noge :P
Posted
Ako želiš da znaš već sam dobio nekoliko komplimenata na pp od izvesnih ženskih osoba da imam dobre noge :P
ma to te loži borišin klon.
Posted

Ja poklekao i po prvi put kupio kamufliranu bermudu ali femsi i sa zagasenim kamuflazlukom... skoro su crne. Klasik US army kroj... Malo su skupe bile ali sve ostale bermude po gradu su previse montenigers i matija kezman.

Posted

Misliš kupio bermude, ovako razumela da si kupio nogavicu od bermuda ... :D

Posted
Ja poklekao i po prvi put kupio kamufliranu bermudu ali femsi i sa zagasenim kamuflazlukom... skoro su crne. Klasik US army kroj... Malo su skupe bile ali sve ostale bermude po gradu su previse montenigers i matija kezman.
jbt, tebi ko da goran davidović radi stajling
Posted
Misliš kupio bermude, ovako razumela da si kupio nogavicu od bermuda ... :D
Bermudu, pantalonu, naocaru... Pluralia tantum is for rich people!
Posted
a ima li veceg komplimenta za 1 muskarcinu :D
Posted
a ima li veceg komplimenta za 1 muskarcinu :D
Narocito ako muskarcina ne zna da se komplimenti mogu (u)deliti i iz miloste :lol:
Posted
ništ' od efekta ako tu femsi stvar ne spustiš nisko na bokove (okačiš o alatku).
  • 2 weeks later...
Posted

srecan ti pochetak opasnog zivota druze grunfe <_<