October 14, 200717 yr Evo ti ovaj slideshow. Za moj ukus i teleso, kraće i ukrojenije = bolje. ^_^No. 3,4,6 :wub:Izvinte na trolu
October 15, 200717 yr Može, ali bolja varijanta su mi zimske cipele sa bar 15mm debelim gumenim djonom. Prljave, naravno.e sad si me podsetio. ja sam u beznadeznoznoj potrazi za pravim zimskim cipelama; znaci ono kad je baaaas hladno i eventualno i sneg pada nedeljama i slicno...ali naci tako nesto ovde, a da istovremeno budu i elegantnikaste je nemoguce.
October 15, 200717 yr kupio ono sredstvo za otcepljivanje odvoda u kupatilu.vec 2 veceri zaboravljamo da sipamo (euforija zbog ragbija)
October 15, 200717 yr e sad si me podsetio. ja sam u beznadeznoznoj potrazi za pravim zimskim cipelama; znaci ono kad je baaaas hladno i eventualno i sneg pada nedeljama i slicno...ali naci tako nesto ovde, a da istovremeno budu i elegantnikaste je nemoguce.missim italijanske zimske cipele... <_< , jedino Tecnica
October 15, 200717 yr missim italijanske zimske cipele... <_< , jedino Tecnica ]nisu moj stil :D pa nema...kazem ja...[ne treba mi za ovde nego za hladne krajeve zemaljske kugle]. vrlo tesko ili cak nemoguce je naci i normalne cizme koje su postavljene iznutra (skoro ceo grad obidljoh). mozda zvuci glupo, ali postaje mi problem...
October 15, 200717 yr Ma kapiram, bre Alberte, nema šta dobjašnjavaš. Al' za ovo ''gospodin'' baš nisam sou šur. Prelep je taj style koji troshish. Si pazario onaj kaputic od 5 iljade (Raplh Lauren) Meni se najvishe dopao Robert Redford na poslednjoh strani Lep pozdrav
October 15, 200717 yr e sad si me podsetio. ja sam u beznadeznoznoj potrazi za pravim zimskim cipelama; znaci ono kad je baaaas hladno i eventualno i sneg pada nedeljama i slicno...ali naci tako nesto ovde, a da istovremeno budu i elegantnikaste je nemoguce.Ne idu krljanje po snegu & blatu i elegancja zajedno Ja sam za mene gledao ovako nestoali cu verovatno uzeti ove Edited October 15, 200717 yr by nbg4ever
October 16, 200717 yr Si pazario onaj kaputic od 5 iljade (Raplh Lauren) Ćuti und ne izazivaj me. Lako potežem kreditnu karticu.
October 16, 200717 yr Ja jos nisam al' se ostro spremam - ili ovo(g)http://www.roboreptileonline.comili ovo(g):http://www.roboraptoronline.com
October 16, 200717 yr Za sve kupoholicare iz Bgd-a i sire, konacan spisak radnji u delta sitiju:(licni favoriti: carpisa, sephora)
October 16, 200717 yr Evo ti ovaj slideshow. Za moj ukus i teleso, kraće i ukrojenije = bolje. ^_^EDIT: Kacmo već kod svega ovoga, i odela volim skinny, sa strukom vidljivim.Bogme kokkino, ukus ti je na nivoJu... (a tek cene)... Ćuti und ne izazivaj me. Lako potežem kreditnu karticu.Sad bar znam koga ću da vodim u shopping