dig_chohano Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 e bas dobro da ste poveli temu da me posavetujete. gde ima da se kupi osnovni alat za kucu, najradije bih komplet neki da ne moram da bajam sta sve postoji, ali da se ne srafciger ne savija kad krenem da zavrcem?Bilo onomad u Uradi sam i u Merkuru more tih kompleta.
assück Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 i svakako šilo i skalpel ne zameri, ali od ovog me boli mozak
*edited by mod Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 e bas dobro da ste poveli temu da me posavetujete. gde ima da se kupi osnovni alat za kucu, najradije bih komplet neki da ne moram da bajam sta sve postoji, ali da se ne srafciger ne savija kad krenem da zavrcem?Probaj ovde
cmrlj Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) evo ovaj Arbeitmannov deluje da nije loš, samo mu fali čekić.znam da je dobar, al necu ja bas da zidam kucu, nego kad nesto eksplodira da imam cime da zavrnem. al impresivna je lista, naucih par novih reci, hvala :)i WD-40 i izolir trakato imam :)Bilo onomad u Uradi sam i u Merkuru more tih kompleta.jeste al u tom moru je jato onih loseg kvaliteta (kad krenes da odvrces nesto savija se kljuc i tako), treba mi neki proveren.edit.@pavlllecrno je moja boja :) Edited January 3, 2013 by cmrlj
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ne zameri, ali od ovog me boli mozakiju, pardonne znam sta mi bi
dig_chohano Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 skalpeL, ne skalpeRA, ok, nisam vido R. Ne ide sa R, Realno.
Recommended Posts