Caligula Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 da citiram prodavca: predratnu patku od bronze Hvala Arbajtmane za link, danas od istog prodavca uzeo WW II OLIVETTI M40 Kr WERMACH° MACCHINA DA GUERRA
Alphons Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Nisam kupio, nego dobio na poklon, ali je mnogo gotivna stvar :
Zli Gli Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Arbajtmane, da nisi vec kacio ovu sliku negde sinoc? Vec sam je negde sinoc "video" a ti si je ovde postavio pre nego sto sam ustao. Ako nisi, doziveo sam klasican deja vu momenat :o
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 a gde je čekić? nema brale majstora bez čekića.nadam se da komplet nije od kosookih komšija
Dr Arslanagić Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 kačila gospoja na fejsbuk, možda odatle.Kutija je Unior :lala: a ostalo B&D švapske proizvodnje čekiće imam, samo još da najdem bušilicu valjanu
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) za g-dina tatu, kineski alat je jedna od najglupljih investicijada imam love i prostora za bacanje, ne bi bilo B&D sokoćala koji ne bi posedovao, kekserice, ubodne i kružne testere, rotacione šmirgle. i bavio bi se stolarijom.edit:imam neku udarnu bušilicu Bosch mislim iz uradi se sam. buši sve živo iako je koncekcija. die beste su Makita i Hilti, al to ne verujem da treba bilo kom amateru Edited January 3, 2013 by kud u maglu Simovicu
Dr Arslanagić Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 za g-dina tatu, kineski alat je jedna od najglupljih investicijada imam love i prostora za bacanje, ne bi bilo B&D sokoćala koji ne bi posedovao, kekserice, ubodne i kružne testere, rotacione šmirgle. i bavio bi se stolarijom.edit:imam neku udarnu bušilicu Bosch mislim iz uradi se sam. buši sve živo iako je koncekcija. die beste su Makita i Hilti, al to ne verujem da treba bilo kom amateruovo uopšte nije loša ideja... pogotovo što imaš lokala u bescenje za radionicu (TC u 70. ili 45.), fino uzimaju stolari ako znaju znanje a i lep je posao... mene je posebno privlačila restauracija, pazariš po buvljacima ili limundoima stari nameštaj za siću, središ pa prodaješ za pristojnu lovu.inače sam mislio da sam bangav u ruke do skoro, dok nisam počeo pomalo da majstorišem u tazbine.
cmrlj Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 e bas dobro da ste poveli temu da me posavetujete. gde ima da se kupi osnovni alat za kucu, najradije bih komplet neki da ne moram da bajam sta sve postoji, ali da se ne srafciger ne savija kad krenem da zavrcem?
kud u maglu Simoviću Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) evo ovaj Arbeitmannov deluje da nije loš, samo mu fali čekić. mislim da je najbolje to polako kompletirati, svakako neki brendirani alat tipa unior ili b&d ili bosch. za gajbu ti najčešće trebaju klešta špic i motorcangle, šrafcigeri ravni i zvezdasti(filips), čekić, glimerica, gedore i imbus.edit: uz komplet šrafcigera obavezno jedan konjasti, koji može da posluži i kao pajsersve to imaš u uradi sam i merkuru Edited January 3, 2013 by kud u maglu Simovicu
Mil@n Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Preko neke OMV akcije, ortak mi dao kupone za 3000, inače je šatro 7200...
Recommended Posts