Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

da citiram prodavca: predratnu patku od bronzeoriginalslika-12202578.jpg
vrhunski! imaju jos?

tebi je svaka patka dobra, geju.

vrhunski! imaju jos?
ima slična
:isuse:
Jebi se, tražila sam reč pa posegla u moderno.Če ti vratim!
da citiram prodavca: predratnu patku od bronze
Zanimljiv predmetić, držač za papir? Hladno oružje iz vremena Herkula Poaroa.Da nisam pogledala ostale fotografije, pomislila bih da je ručka kojom se podiže poklopac od drvene kutije na kojoj stoji. Nešto mi prodavac nepouzdano zvuči po pitanju poznavanja materijala. Bronza ili mesing?

Edited by halloween

mislim da je bronza jer bronza valjda hvata zelenkastu patinu a mesing smeđu a ovo na patki mi vuče na zelenkasto.i meni se čini da je držač za papir, u svakom slučaju sviđa mi se.

zavidim vam na mogucnosti limundovanja. iz cg ne mogu da narucujem nista.

mislim da je bronza jer bronza valjda hvata zelenkastu patinu a mesing smeđu a ovo na patki mi vuče na zelenkasto.i meni se čini da je držač za papir, u svakom slučaju sviđa mi se.
:puke:
:naughty:

insinuiras korelaciju? :D

ima slična
Ova druga je bolja.
prod18661.jpgnovogodisnji poklon od banke. fala, zlotvorima.jbg, 3opge je u pravu. izvinjavam se.
bigimg.jpgWESTERN DIGITALTV Live 1TBSpravica je mamojebna na 100 načina, njakam je celo veče... Najjača je aplikacija za phone, koja od istog pravi daljinac, koji bolje radi od pravog daljinca :)Jedino što sam morao da dokupim WiFi , ali nije strašno... Rade i wireless tastature, kad se nakače... Ima youtube, facebook i ostala sranja... Titlove dobro prikazuje... I disk od 1TB je za sad dosta... 25000 + 1500 (za WiFI)Sjana stvar...
I ja da nemam već sokoćalo i da imam para sigurno bih uzeo nešto iz WD asortimana MM plejera....