ToniAdams Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 da citiram prodavca: predratnu patku od bronzevrhunski! imaju jos?
Valk Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jebi se, tražila sam reč pa posegla u moderno.Če ti vratim!
halloween Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) da citiram prodavca: predratnu patku od bronze Zanimljiv predmetić, držač za papir? Hladno oružje iz vremena Herkula Poaroa.Da nisam pogledala ostale fotografije, pomislila bih da je ručka kojom se podiže poklopac od drvene kutije na kojoj stoji. Nešto mi prodavac nepouzdano zvuči po pitanju poznavanja materijala. Bronza ili mesing? Edited December 30, 2012 by halloween
Dr Arslanagić Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 mislim da je bronza jer bronza valjda hvata zelenkastu patinu a mesing smeđu a ovo na patki mi vuče na zelenkasto.i meni se čini da je držač za papir, u svakom slučaju sviđa mi se.
morgana Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 zavidim vam na mogucnosti limundovanja. iz cg ne mogu da narucujem nista.
assück Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 mislim da je bronza jer bronza valjda hvata zelenkastu patinu a mesing smeđu a ovo na patki mi vuče na zelenkasto.i meni se čini da je držač za papir, u svakom slučaju sviđa mi se.
Lancia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 novogodisnji poklon od banke. fala, zlotvorima.jbg, 3opge je u pravu. izvinjavam se.
Frank Pembleton Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 WESTERN DIGITALTV Live 1TBSpravica je mamojebna na 100 načina, njakam je celo veče... Najjača je aplikacija za phone, koja od istog pravi daljinac, koji bolje radi od pravog daljinca :)Jedino što sam morao da dokupim WiFi , ali nije strašno... Rade i wireless tastature, kad se nakače... Ima youtube, facebook i ostala sranja... Titlove dobro prikazuje... I disk od 1TB je za sad dosta... 25000 + 1500 (za WiFI)Sjana stvar...I ja da nemam već sokoćalo i da imam para sigurno bih uzeo nešto iz WD asortimana MM plejera....
Recommended Posts