Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)
Pa ako baš voliš takve avanture, stani na -5 + košava + padavine pored neke bare u Beogradu, tako da te svaki auto koji naiđe okupa, i raširi kišobran tako da moraš da balansiraš protiv košave. Jedino za gumeno odelo ne znam šta bi bio lokalni ekvivalent.
:lol: Pa u sustini je to u ovo doba godine. Ovog puta je samo delimicno tako. Ijsselmeer je bara jedrimo malo preko dana pa se vezemo u Makkumu. Nosim 2 kartona vina, a ima sve funkcionalno ko na gajbi + grill, i grejanje naravno.Lepotica iz doba Katharine Hepburn. Ti moji prijatelji inace zive na njoj.nabilla2.jpgbtw. nemoj da mi vredjas odelo nije to nikakva BDSM guma vec triple gortex® bla bla da mi dusa ventilira na -5 + dutch kosava :) Edited by hefestus
Posted
Volim! moje!1216211-p-MULTIVIEW.jpg
Ako imas macku, imace sate dobre zabave sa tim kuglicama.
Posted

Ma kakvi, isećiće ih do kraja zime, same se odpertlavaju zbog težine gombi. :)

Posted (edited)
bootsug.pngHteo neke za sneg, al naleteh na ove pozerske :blush: Edited by ducca
Posted
920-002565-box.jpgImao jako dugo klasicnu staru sa dubokim dugmicima, ova je neka polu-slim i trebace mi vremena da se naviknem. Mis je skroz dobar.
Posted

Zahvaljujući EFG kartici i kupovini na 12 rata bez kamate:71dc5bfb292e1b88e9dd8966a7840942_71519_fp.jpg9ad31a0f4cf1f46c2eb4b51885c1f859_70421_fp.jpg

Posted
309164_312250712224097_957812128_n.jpgtranscend-32gb-jetflash-300-usb-stick-in-black-and-orange.-4268-p.jpg+ knjigu koju sam dobio, pa pokloniosad je neću nikom dati, nema leba