December 14, 201212 yr Pa ako baš voliš takve avanture, stani na -5 + košava + padavine pored neke bare u Beogradu, tako da te svaki auto koji naiđe okupa, i raširi kišobran tako da moraš da balansiraš protiv košave. Jedino za gumeno odelo ne znam šta bi bio lokalni ekvivalent. Pa u sustini je to u ovo doba godine. Ovog puta je samo delimicno tako. Ijsselmeer je bara jedrimo malo preko dana pa se vezemo u Makkumu. Nosim 2 kartona vina, a ima sve funkcionalno ko na gajbi + grill, i grejanje naravno.Lepotica iz doba Katharine Hepburn. Ti moji prijatelji inace zive na njoj.btw. nemoj da mi vredjas odelo nije to nikakva BDSM guma vec triple gortex® bla bla da mi dusa ventilira na -5 + dutch kosava :) Edited December 14, 201212 yr by hefestus
December 15, 201212 yr Ma kakvi, isećiće ih do kraja zime, same se odpertlavaju zbog težine gombi. :)
December 16, 201212 yr Hteo neke za sneg, al naleteh na ove pozerske Edited December 16, 201212 yr by ducca
December 17, 201212 yr Imao jako dugo klasicnu staru sa dubokim dugmicima, ova je neka polu-slim i trebace mi vremena da se naviknem. Mis je skroz dobar.