hefestus Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) Pa ako baš voliš takve avanture, stani na -5 + košava + padavine pored neke bare u Beogradu, tako da te svaki auto koji naiđe okupa, i raširi kišobran tako da moraš da balansiraš protiv košave. Jedino za gumeno odelo ne znam šta bi bio lokalni ekvivalent. Pa u sustini je to u ovo doba godine. Ovog puta je samo delimicno tako. Ijsselmeer je bara jedrimo malo preko dana pa se vezemo u Makkumu. Nosim 2 kartona vina, a ima sve funkcionalno ko na gajbi + grill, i grejanje naravno.Lepotica iz doba Katharine Hepburn. Ti moji prijatelji inace zive na njoj.btw. nemoj da mi vredjas odelo nije to nikakva BDSM guma vec triple gortex® bla bla da mi dusa ventilira na -5 + dutch kosava :) Edited December 14, 2012 by hefestus
Indy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Volim! moje!Ako imas macku, imace sate dobre zabave sa tim kuglicama.
Vapad Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ma kakvi, isećiće ih do kraja zime, same se odpertlavaju zbog težine gombi. :)
cmrlj Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) ... Edited December 16, 2012 by cmrlj
ducca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Hteo neke za sneg, al naleteh na ove pozerske Edited December 16, 2012 by ducca
Zli Gli Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Imao jako dugo klasicnu staru sa dubokim dugmicima, ova je neka polu-slim i trebace mi vremena da se naviknem. Mis je skroz dobar.
Mil@n Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zahvaljujući EFG kartici i kupovini na 12 rata bez kamate:
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 + knjigu koju sam dobio, pa pokloniosad je neću nikom dati, nema leba
Recommended Posts