Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
Pa ništa, samo vam objašnjavam osetio sam da s snobovskim podcenjivanjem gledate moje sandale :) pa reko da vam objasnim da je to 1 brend i svako podcenjivanje istog može samo da izazove podsmeh u krugovima znalaca :)
Možeš ti da objašnjavaš šta hoćeš, a i ta firma da piše šta hoće. To je odvratno ružno, i izgleda kao da si ih izvadio iz kontejnera kineskog Karitasa, nakon što ih je nosilo 4 generacije kineskih berača pirinča.
Posted
Možeš ti da objašnjavaš šta hoćeš, a i ta firma da piše šta hoće. To je odvratno ružno, i izgleda kao da si ih izvadio iz kontejnera kineskog Karitasa, nakon što ih je nosilo 4 generacije kineskih berača pirinča.
:lol: O ukusima se ne raspravlja, inače kod izbora obuće glavna mi je funkcionalnost i udobnost a ja sam dovoljno lep pa i najružnije stvari na meni ne utiču na moj neprikosnoveni šarm :)
Posted
:lol: O ukusima se ne raspravlja, inače kod izbora obuće glavna mi je funkcionalnost i udobnost a ja sam dovoljno lep pa i najružnije stvari na meni ne utiču na moj neprikosnoveni šarm :)
O ukusima se ne raspravlja, no kako se ovde radi o krajnjem neukusu, onda može.Ja bih kreatora ovakvih zverstava stavio na interpolovu poternicu sa naznakom "terminate with extreme prejudice".
Posted
Ja bih kreatora ovakvih zverstava stavio na interpolovu poternicu sa naznakom "terminate with extreme prejudice".
...a sam item okarakterisao kao cruel and unusual punishment.
Posted (edited)
http://www.tevamountaingames.com/ :thumbsup: Teva Sport Sandals - Today the demands of the outdoor athlete are as rigorous as the elements themselves. From canyoneering and kayaking to trail running and trekking, Teva has moved on-shore and up-range. With performance features, new technologies, and improved functionality, Teva Sport Sandals are the natural evolution in footwear for the outdoor athlete. teva_sandal_patent.gifU.S patent #4,793,075 Granted to Mark Thatcher for a "Sport sandal for active wear" on December 27, 1982.tevahurricane03.jpg Edited by St.Anger
Posted

ee.. nista je ovo naspram morisovih screenshoot-ova

Posted

ma ne izvodite, pa inačice ovih st.angerovih cipela je najbolje što se može dobiti, da je u kategoriji muške sportske ljetne obuće. molim, suzdržite se od bezobzirnih kvalifikacija sugovornika, govorimo ipak samo o stvarima.

Posted

Ajd nemojte da kudite Anger-a. Fakat, nisu lepe. Ali SVI ih nose (pa, recimo jedno 90% muskaraca u Skandinaviji). I kazu da su udobne i prakticne. Znaci, trend je takav (hm, takav kakav je :unsure: ) te se Anger moze svrstati u one koji prate trend (mislim, taj trend ... hm, kakav takav :unsure: )A za brod NISU! Em sto ostavljaju fleke po palubi, em sto se klizaju.

Posted
A za brod NISU! Em sto ostavljaju fleke po palubi, em sto se klizaju.
Znaju ostaviti fleku na stakloplastici ako se baš radi namjerni spiralni okret svom težinom na peti ali originalne Teva sandale NE ostavljaju trag i NE kližu se. Danas ima raznih prozvođača koji koriste različit manje kvalitetan materijal za džon(uostalom ima imitacija kod kineza za 10 evra) koji se kliže i ostavlja fleke ali Teva, Source SalomonNe kližu i Ne ostavljaju trag angry.gif
Posted
Lepo ti stoji.
:lol::lol::lol: Dusa od coveka!
Posted
Ne kližu i Ne ostavljaju trag angry.gif
Dobro de! Nemoj da si angry, dovoljno je sto si u trendu :lol:
Posted
molim, suzdržite se od bezobzirnih kvalifikacija sugovornika, govorimo ipak samo o stvarima.
ma ne da govorimo, nego... elaboriramo, razradjujemo, apsolviramo, dokumentujemo :D
Posted (edited)
mož ti da kačiš slika kolko oćeš, te sandale su odvratne. viđam ih redovno na matorim polupokretnim turistima.đe je tu onaj spirit of adventure and fun. Edited by Maistor
Posted

A niko da prokomentira OxyJet ?Pa koliko sam uspeo da kapiram ovde na forumu sve vrvi od stomatologa, ja sam uzeo na preporuku svoje zubarke i oduševljen sam :)