renne Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 zar ta gnusobnost nije izasla iz mode jos pre 2 godine?na žalost nije :(
Ravanelli Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Za lapotZa raskostitiI veća gajba za Bendžamina Edited December 4, 2012 by Ravanelli
Ravanelli Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 dodatak: digao sam dve ćaše za vino iz fride. nisu sjajne, ali ok za belo
InvisibleLight Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 kupih danas neki hammin stativ - 'star 63', nikakav high kvalitet al sam odusevljena - krecem na nocne dugoexpozicione fotke!!!!
ToniAdams Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 krecem na nocne dugoexpozicione fotke!!!!neam ideju sta znaci al zvuci erocki! go girl go!
Ravanelli Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nije, nije. evo ga od letos. ovaj nasmejani, desno.
InvisibleLight Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 neam ideju sta znaci al zvuci erocki! go girl go! :(evo mi prva probnastalak-ovana, s moj djecacki stajling, pa posecena od okoline. subtemacki topik 'pers pic'-a, krizan sa 'sta ste kupili'elem - slike s dugom expozicijom pri nocnim snimcima sto zahteva fiksiran aparat :smoris: odoh na teren
zorglub Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) nije, nije. evo ga od letos. ovaj nasmejani, desno.Što mrzim kad me zbuni ovako fotka... koji je ovo kraj, i kako se stiže do ove kapije? Jel' to ova cevdžuga kroz živu ogradu ulazi u neku vodu, prljavu? Edited December 5, 2012 by zorglub
Ravanelli Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) to sam dobio sam dobio semenke nečega na mixeru pa posadio. krenulo da klija, ali su onda počele ulične mačke, koje gaje neki entuzijasti iz okolnih zgrada (i sa verovovatno viših spratova), da posećuju moju terasu i da mi uništavaju cvećeimam kod matoraca ogroman filadendron koji sada zauzima neka 3kvm, on je gustav Što mrzim kad me zbuni ovako fotka... koji je ovo kraj, i kako se stiže do ove kapije? Jel' to ova cevdžuga kroz živu ogradu ulazi u neku vodu, prljavu?cev je ventilaciona, iznad zelenjakasuper je srednji, lici mi na Edited December 5, 2012 by Ravanelli
ToniAdams Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 :(evo mi prva probnastalak-ovana, s moj djecacki stajling, pa posecena od okoline. subtemacki topik 'pers pic'-a, krizan sa 'sta ste kupili'elem - slike s dugom expozicijom pri nocnim snimcima sto zahteva fiksiran aparat :smoris: odoh na terendobro radi poso stalak!
Recommended Posts