kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Korak blize punoj kiborgizciji:presjajno, na amazonu su 35 jevrarazmišljam
duda Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 naručila za cca 1/3 redovne cene, australijske, sad čekam i brinem se dal' će ovi naši da me oderu
duda Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 pa šta vam je bre ? ne dopadaju vam se ? :cry:al' da su tople, jesu. evo Made With Water Resistant Double Face Australian Sheepskin Sheepskin Naturally Wicks Away Moisture Meaning Odourless Footwear Superior Double Stitched Seams For Added Strength Moulded Suede Leather Heel Cup For Better Fit And Support Made with water resistant Australian double face sheepskin Durable Emusole hardwearing rubber and quality EVA for comfort and support Removable anatomically correct sheepskin lined insole
Caligula Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) meni ovo super zemske cizmice. + sto su udobne, + tople, + klasika.Sad, sto ih svi nose i nije neki argument protivedit: jos ako su 3x jeftinije, mashala Edited December 4, 2012 by CowBoy
duda Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 dudo, baš me razočara ovom kupovinom ama bre, obične tople čizme, klasika, koji vam je.uh al' svi imate neki sofisticirani ukus :dry:osim toga, postovala sam ovako zavrnute, mogu i jednostavnije da izgledajual' ovde bi sigrmo prošle ovakve :) (mislim, od ove vrste)
renne Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ostavi ih zavrnute, molim teПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
3opge Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 zar ta gnusobnost nije izasla iz mode jos pre 2 godine?
duda Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ovde nije bile poenta u modi nego u praktičnosti, tj. toploti, nepromočivosti i povoljnoj ceni, tj. ako me naša carina ne odere.zbog toga sam ovo i postovala, zanimala su me iskustva sa tim ako ih neko imajeb'te se šminkeri <_<
borris_ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 meni ovo super zemske cizmice. + sto su udobne, + tople, + klasika.+nisu lijepe
Zli Gli Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Gde mogu da kupim svetle, blede farmerke velicine 34/36? U celom jebenom autletu u Indjiji nema tog broja, 34/34 moze da se nadje ali to mi je kratko.
Recommended Posts