belch Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 više "dobila" nego pazarila, al u svakom slučaju sam se zaljubila
Mil@n Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Kupio sam najlepsi duks na svetu. Oni retki momenti kada nadjes BAS ONO sto si trazio... P.s. ova plava je dosta svetlija i lepsa. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ordi Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 lep jeasocira me na damona albarna, on bi to isto obuko sigurno
Mil@n Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) lep jeasocira me na damona albarna, on bi to isto obuko sigurnoTia sam pazarit neki na raskopčavanje, a da nije sportski brend tipa nike adidas i sl, prezadovoljan sam nađenim.p.s. Uživo je duplo lepši. :wub:p.s.s Usled euforije, zaboravio sam da se pohvalim da sam konačno našao pamučni SIVI donji deo trenerke koji je normalno skrojen, lepo uz nogu i sl. Prosto ne verujem kako šiju te trenerke pamučne, može dva čoveka da uđe u nogavicu u L veličinu, da popizdiš, a poprilično sam normalne (atletske, mišićave :D) građe. So, Tom Tailor dobro kroji, ne nosi džaba to ime. Edited November 22, 2012 by Glas RazumaN
Mil@n Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ocem, dolazim samo u njemu makar bilo -20 :DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
kepa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 DUAL DTJ 301 gramofon i gomilu ploca Pink Floyd, George Benson, Glenn Miller, Benny Goodman...
Pixie Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ^Jes.Imam i ja da prijavim friski pazar. Spremna sam za sledecu avanturu u svemiru.
ToniAdams Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 uz rizik da ispadnem seljo, a sta ce gramofonu usb?
Recommended Posts