Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

više "dobila" nego pazarila, al u svakom slučaju sam se zaljubilathumb.jpg

Posted

Kupio sam najlepsi duks na svetu. Oni retki momenti kada nadjes BAS ONO sto si trazio... P.s. ova plava je dosta svetlija i lepsa. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Posted

lep jeasocira me na damona albarna, on bi to isto obuko sigurno

Posted (edited)
lep jeasocira me na damona albarna, on bi to isto obuko sigurno
Tia sam pazarit neki na raskopčavanje, a da nije sportski brend tipa nike adidas i sl, prezadovoljan sam nađenim.p.s. Uživo je duplo lepši. :wub:p.s.s Usled euforije, zaboravio sam da se pohvalim da sam konačno našao pamučni SIVI donji deo trenerke koji je normalno skrojen, lepo uz nogu i sl. Prosto ne verujem kako šiju te trenerke pamučne, može dva čoveka da uđe u nogavicu u L veličinu, da popizdiš, a poprilično sam normalne (atletske, mišićave :D) građe. So, Tom Tailor dobro kroji, ne nosi džaba to ime. Edited by Glas RazumaN
Posted

Ocem, dolazim samo u njemu makar bilo -20 :DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Posted

DUAL DTJ 301 gramofon i gomilu ploca Pink Floyd, George Benson, Glenn Miller, Benny Goodman...

Posted

^Jes.Imam i ja da prijavim friski pazar. Spremna sam za sledecu avanturu u svemiru.228x228_skunkfunk-erratzu-jerseykleid-moustard-von-pischitone-53.jpg

Posted

uz rizik da ispadnem seljo, a sta ce gramofonu usb?