Frank Pembleton Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) ...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited November 5, 2012 by Frank Pembleton
Lezilebovich Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Pazario juče u levis/varteks radnji u nbg rodi pnu polo majicu samo sa dugačkim rukavima 2000rsd na popustu odlična ja uzeo itgleda zadnje dve ali kaže mi prodavac biće još ...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 shimpr mode
yolo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 jel ovde mora samo garderoba?moj pazar od 800 kinti na buvljaku, novo u kutiji, smrdi na rusku budj, nikad korisceno, prva verzija sa kontrolom blende i malim coveculjcima unutra za daljinomer:)
yolo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ima solidnu tezinu i lepo lezi u ruci. naprimer mogu da se krckaju orasi i lesnici u dugim zimskim vecerima.zadovoljan?
ToniAdams Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ma ja sam zadovoljan ako si i ti, ne brigaj. nego si mi mnogo pohipsterisao pod stare dane.
yolo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pohipsterisao. pa ne mora sa lomom da se slika hipsterski i da se prave analogne instagram slike. sa lomom slikaju ozbiljni fotografi i prave nesto sasvim drugo od onoga sto vidjas po netu. ima i u beogradu ljudi koji mogu da nauce druge kako se to radi, boogie na primer.
zorglub Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ne ljuti se, ali za te pare ulete odlični 80's kompakti i 70's rangefinder-i. Ovo tvoje je hipsterizam unleashed.
yolo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 trazio vec neko vreme po buvljacima, nisam nikada video nista sto bi poneo kuci. imam kod kuce dobar analog nikon ali sam trazio kameru koja staje u dzep i brzo okida. bolje od ovoga jos nisam nasao.
zorglub Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) Daću ti XA, samo baci ovo, molim te.PS: imam kod kuce dobar analog nikon ali sam trazio kameru koja staje u dzep i brzo okida. bolje od ovoga jos nisam nasao.Tebi u stvari treba Mju. Edited November 6, 2012 by zorglub
Кристофер Лумумбо Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 pohipsterisao. pa ne mora sa lomom da se slika hipsterski i da se prave analogne instagram slike. sa lomom slikaju ozbiljni fotografi i prave nesto sasvim drugo od onoga sto vidjas po netu. ima i u beogradu ljudi koji mogu da nauce druge kako se to radi, boogie na primer.hipster!
yolo Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) Daću ti XA, samo baci ovo, molim te.PS:Tebi u stvari treba Mju.znam, samo ga nikada nisam video na kalenicu :)mislim, ko da ja ne znam sta je minolta CLE, al nema za 800 kinti Edited November 6, 2012 by gazza1
zorglub Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jel' dvojka, jel' radi? Aj' nek' se javi gaza prvo, njemu više treba ^_^, pa reci jel' prodajes i za koliko para.
Recommended Posts