3opge Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to lici na opanke od traktorske gume sa croatian-folk aplikacijama
St.Anger Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) to lici na opanke od traktorske gume sa croatian-folk aplikacijamaOdabrao sam tu aplikaciju jer me podseća na aplikaciju poskoka In 1984 Mark Thatcher built the first sports sandal out of inspiration and a little ingenuity. Ideal for rafts and rapids of the Colorado. His creation combined the spirit of a sandal with the soul of a shoe. Teva soon became synonymous with a better way to amble through the outdoors. Today the demands of the outdoor athlete are as rigorous as the elements themselves. From canyoneering and kayaking to trail running and trekking, Teva? has moved on-shore and up-range. :) You can tell a genuine Teva by its distinctive look, including its unique lateral strap. The look that shows a spirit of freedom, fun and adventure. Look for it! Teva Supports the Outdoor LifeEveryone knows community is one way to save the planet. And Teva is doing its part. Working with events such as Reggae on the River, Telluride Bluegrass Festival and the 17 stop Liquid Lifestyles Tour, Teva promotes the outdoors as more than an activity, but a way of life. :) Edited June 15, 2008 by St.Anger
St.Anger Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 i? Pa ništa, samo vam objašnjavam osetio sam da s snobovskim podcenjivanjem gledate moje sandale :) pa reko da vam objasnim da je to 1 brend i svako podcenjivanje istog može samo da izazove podsmeh u krugovima znalaca :)
Gonzo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 The look that shows a spirit of freedom, fun and adventure.sav si takav
Leia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Pa ništa, samo vam objašnjavam osetio sam da s snobovskim podcenjivanjem gledate moje sandale :) pa reko da vam objasnim da je to 1 brend i svako podcenjivanje istog može samo da izazove podsmeh u krugovima znalaca :)that's the spirit!objasni ti nama snobovima da su tvoje sandalete 1 brend :D
St.Anger Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 that's the spirit!objasni ti nama snobovima da su tvoje sandalete 1 brend :DNemaš problema, ako budeš imala kakvih nedoumica u vezi odeće, obuće, kozmetike i sličnog, slobodno mi se obrati - uvek rado dam savet :)
Leia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nemaš problema, ako budeš imala kakvih nedoumica u vezi odeće, obuće, kozmetike i sličnog, slobodno mi se obrati - uvek rado dam savet :)ostade nejasno kako se to 1 snob ne razume u brendove al ajde, nek ostavimo malo misterije :D
lena21 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Angeru, mog druga je šef kaznio ne ulaskom u salu dve nedelje, baš zbog takih istih sandala jer je umesto uobičajene obuće koja se nosi u op.sali dosao obuven u te sandale sa sve teget čarapama, i reko mu: da muškarac sa sandalama ko žena sa brkovima...
St.Anger Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Angeru, mog druga je šef kaznio ne ulaskom u salu dve nedelje, baš zbog takih istih sandala jer je umesto uobičajene obuće koja se nosi u op.sali dosao obuven u te sandale sa sve teget čarapama, i reko mu: da muškarac sa sandalama ko žena sa brkovima... :D šef je neki zatucani i neosvešćen lik.Ja svoje nosim uglavnom na otvorenom van asfalta ali kad si spomenula op salu baš mi moja zubarka priča kako se u klompama poskliznula na vlažan pod u ordinaciji, razbila neke instrumente i umalo masakrirala pacijenta - da je nosila Teva sandale sa Spider Rubber? džonom to joj se ne bi desilo :) a što se tiče muškarca sa sandalama i žena s brkovima - gde si videla žensku sa ovako dlakavim nogama;
lena21 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 jedina prihvatljiva varijanta je da sa tim sandalam udješ dajrekt u te morske dubine, a što se tiče klompi na radnom mestu - prevazidjene,većina podlegla invaziji odurnim crocs-icama u svim duginim bojama, koje tolko fale da su udobne, sigurne...sve dok se dotična osoba ne izuje.
cyberwor/L/d Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) Ups (!) da probam ... (mislim, kacenje slika) a kad ste vec kod morskih dubina ... Dakle, pazarila sam za morske dane (znaci, prakticno) ... Edited June 15, 2008 by cyberwor/L/d
Recommended Posts