renne Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kožnu zimsku jaknu u C&A, bio popust od 20% na sve jakne
duda Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) gumenjaci, tigar Edited November 1, 2012 by duda
morgana Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 odlicno izgledaju, moram da ih potrazimima jos pa pari iz nove kolekcije koje bih razmotrila. makar u katalogu izgledaju ok.
Frank Pembleton Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Baš sam se pre neki dan ubeđivao sa koleginicom na poslu da oni imaju sasvim pristojne modele i ne peviše skupe, al jok ona ima onaj izraz "kako može domaće da valja"...Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) ...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited November 1, 2012 by Frank Pembleton
duda Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ja prvo kupila, dopale mi se, pa posle pitala ''a ko to radi?''baš sam se ugodno iznenadila kada su rekli da su naše. imaju čak i onu fensi vrećicu za držanje.kaže prodavačica, ma šlifovali su se oni radeći za neke svetske brendove (radili su čizme za burberry)al' su se izbezobrazili sa cenom. ove koštaju 4, 5 'iljade, nova kolekcija, starije su duplo jeftinije.
MayDay Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 meni ove kul. mada nesto ne volim gumenu obucu nikako.danas isprobavala nove timberlend modele. samo mi se ove svidjaju.
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=U06QpPsaYBw
ivy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) kupila sam mnogo kul štofane pantalone u second handu za 400dindži Edited November 1, 2012 by ivy
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 danas isprobavala nove timberlend modele. samo mi se ove svidjaju.Pa nije ti ovo topik za isprobavanje, ovde se racuna samo calenzi bite.Gotivne su cizme btw.
foto Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 gumenjaci, tigar odlicno izgledaju, moram da ih potrazimima jos pa pari iz nove kolekcije koje bih razmotrila. makar u katalogu izgledaju ok. Baš sam se pre neki dan ubeđivao sa koleginicom na poslu da oni imaju sasvim pristojne modele i ne peviše skupe, al jok ona ima onaj izraz "kako može domaće da valja"...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 ja prvo kupila, dopale mi se, pa posle pitala ''a ko to radi?''baš sam se ugodno iznenadila kada su rekli da su naše. imaju čak i onu fensi vrećicu za držanje.kaže prodavačica, ma šlifovali su se oni radeći za neke svetske brendove (radili su čizme za burberry)al' su se izbezobrazili sa cenom. ove koštaju 4, 5 'iljade, nova kolekcija, starije su duplo jeftinije. meni ove kul. mada nesto ne volim gumenu obucu nikako.tajger gumenjaci mogu bez blama da stanu rame uz rame sa nekim fensi welingtonkama ili njihovim francuskim pandanima. ja sam pre neku godinu uzeo tajgerice sa neoprenskom postavom i prezadovoljan sam sto se tice kvaliteta. bez problema moze umesto tigar markice sa prednje strane da im se stavi bilo koji nadrkani brend.
MayDay Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Pa nije ti ovo topik za isprobavanje, ovde se racuna samo calenzi bite.Gotivne su cizme btw.Nisam od Singapura kupila nikakav garments ni cipelice. Povresita.
Kampokei Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dve potanje strunjace za jogu, tj za vezbe za ledja u mom slucaju. Jedna za kucu, druga za kancelariju, molim lepo.
Recommended Posts