Töölönlahti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Meni ovaj Mach3 okej, samo mi deluje da svako sledeće pakovanje sve kraće ostaje zaista oštro... Govnari.
Kelt Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kupio u liliju wilkinson na odsrafljivanje i zilete, posto je ovaj moj stari jos uvek rusty i pod 30-godisnjim kamencemne secam se kada sam se poslednji put brijotaj ima suviše horizontalno postavljen žilet, lako se iskasapi. Ja gledam da poručim neki slant bar preko neta.
wall Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 mislim da bih morao angažovati Anlave da dežura pored kupatila tokom prvog brijanja sa tom britvomBolji si, ja bih morao imati stalak za infuziju i pa kesa A+ u kupatilu.
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Meni ovaj Mach3 okej, samo mi deluje da svako sledeće pakovanje sve kraće ostaje zaista oštro... Govnari.+1najduže su trajali oni koji su bili u pakovanju sa drškom, svi ostali sve manje i manje. Mislim da su se ovi poslednji zatupeli posle trećeg korišćenja
Töölönlahti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) To, te koji su došli sa drškom sam trošio duže nego Arbeitmann svoje nove patike...... mislim, svaki po toliko, naravno. Edited October 10, 2012 by Oxymoron
renne Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Definitivno. Ja ovaj najnoviji ProGjald ne mogu da koristim više od 10 dana
Papovac Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.moj je slican. dobio ga za 18 rodjendan i evo za mesec dana punim 39 i dalje sljaka.
ToniAdams Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ja se brijem razbijenom flasom i to besprekorno!
Papovac Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 pretpostavljam da prvo pljunes na flasu da lakse klizi
Lancia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 mozda nije bila za brijanje.hm.za sta li bi mogla biti?¿
Recommended Posts