October 10, 201212 yr Meni ovaj Mach3 okej, samo mi deluje da svako sledeće pakovanje sve kraće ostaje zaista oštro... Govnari.
October 10, 201212 yr kupio u liliju wilkinson na odsrafljivanje i zilete, posto je ovaj moj stari jos uvek rusty i pod 30-godisnjim kamencemne secam se kada sam se poslednji put brijotaj ima suviše horizontalno postavljen žilet, lako se iskasapi. Ja gledam da poručim neki slant bar preko neta.
October 10, 201212 yr mislim da bih morao angažovati Anlave da dežura pored kupatila tokom prvog brijanja sa tom britvomBolji si, ja bih morao imati stalak za infuziju i pa kesa A+ u kupatilu.
October 10, 201212 yr Meni ovaj Mach3 okej, samo mi deluje da svako sledeće pakovanje sve kraće ostaje zaista oštro... Govnari.+1najduže su trajali oni koji su bili u pakovanju sa drškom, svi ostali sve manje i manje. Mislim da su se ovi poslednji zatupeli posle trećeg korišćenja
October 10, 201212 yr To, te koji su došli sa drškom sam trošio duže nego Arbeitmann svoje nove patike...... mislim, svaki po toliko, naravno. Edited October 10, 201212 yr by Oxymoron
October 10, 201212 yr meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.moj je slican. dobio ga za 18 rodjendan i evo za mesec dana punim 39 i dalje sljaka.