Takeshi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.
Zli Gli Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja sam se pre brijao nekim old skul brijacem i klao se redovno, uvek bilo krvi do kolena. Onda sam presao na one socijalne plasticne Bic i slicne brijace i sasvim su mi ok. Mozda ne briju dobro kao ovi noviji ali se bar ne kasapim uopste.
nbg4ever Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 A zasto uz brijace i sibice ide prefiks "safety"?
Takeshi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 A zasto uz brijace i sibice ide prefiks "safety"?kao sto ime i kaze, valjda zato sto su i vreme kada su ih izmislili, pre 100 godina, bili bezbedniji u odnosu na dotadasnje, pa se naziv zadrzao.
Lancia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.nije valjda se i sa ovim iskasapis?¿nema sanse.
Takeshi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )a od ovih modernih sa deset seciva i tri zastitne trake, jos nisam probao ove vibrirajuce. Edited October 10, 2012 by Takeshi
MayDay Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 meni su bic soleil mnogo bolji od gilette venus bilo koje verzije.
Lancia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )aa, ok.meni su bic soleil mnogo bolji od gilette venus bilo koje verzije.bolje se oblikuju brcicici, ili?¿
MayDay Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 bolje se oblikuju brcicici, ili?¿govorim o kasapljenju. sa bic soleil se to ne desava nikad.
MayDay Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ali sa venusom se naozledjivam, pa lepim papirice ko homer.
assück Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kupio u liliju wilkinson na odsrafljivanje i zilete, posto je ovaj moj stari jos uvek rusty i pod 30-godisnjim kamencemne secam se kada sam se poslednji put brijo
Recommended Posts