Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

di kupujes zilete? meni trebaju

Ima ih po Idejama, maxijima, lilijima, dmovima

danas kupujem!

meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.013r.jpg

Ja sam se pre brijao nekim old skul brijacem i klao se redovno, uvek bilo krvi do kolena. Onda sam presao na one socijalne plasticne Bic i slicne brijace i sasvim su mi ok. Mozda ne briju dobro kao ovi noviji ali se bar ne kasapim uopste.

A zasto uz brijace i sibice ide prefiks "safety"?

A zasto uz brijace i sibice ide prefiks "safety"?
kao sto ime i kaze, valjda zato sto su i vreme kada su ih izmislili, pre 100 godina, bili bezbedniji u odnosu na dotadasnje, pa se naziv zadrzao.
meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.
nije valjda se i sa ovim iskasapis?¿gillette32.jpgnema sanse.

ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )Merkur_Razor_blades_11_200.gifa od ovih modernih sa deset seciva i tri zastitne trake, jos nisam probao ove vibrirajuce. :naughty:

Edited by Takeshi

meni su bic soleil mnogo bolji od gilette venus bilo koje verzije.

ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )
aa, ok.
meni su bic soleil mnogo bolji od gilette venus bilo koje verzije.
bolje se oblikuju brcicici, ili?¿
bolje se oblikuju brcicici, ili?¿
govorim o kasapljenju. sa bic soleil se to ne desava nikad.

pa ti nemas jaku bradu. mala si jos.

ali sa venusom se naozledjivam, pa lepim papirice ko homer.

kupio u liliju wilkinson na odsrafljivanje i zilete, posto je ovaj moj stari jos uvek rusty i pod 30-godisnjim kamencemne secam se kada sam se poslednji put brijo