October 10, 201212 yr meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.
October 10, 201212 yr Ja sam se pre brijao nekim old skul brijacem i klao se redovno, uvek bilo krvi do kolena. Onda sam presao na one socijalne plasticne Bic i slicne brijace i sasvim su mi ok. Mozda ne briju dobro kao ovi noviji ali se bar ne kasapim uopste.
October 10, 201212 yr A zasto uz brijace i sibice ide prefiks "safety"?kao sto ime i kaze, valjda zato sto su i vreme kada su ih izmislili, pre 100 godina, bili bezbedniji u odnosu na dotadasnje, pa se naziv zadrzao.
October 10, 201212 yr meni su grozni ti zileti po hiper-marketima. par puta se iskasapio, i odustao.a bas sam zeleo old-school safety razor brijac (kao ovaj dole), ali kod nas prodaju samo one socijalne.nije valjda se i sa ovim iskasapis?¿nema sanse.
October 10, 201212 yr ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )a od ovih modernih sa deset seciva i tri zastitne trake, jos nisam probao ove vibrirajuce. Edited October 10, 201212 yr by Takeshi
October 10, 201212 yr ne, ne... zilet je naziv za ovo:(pozajmljeno od proizvodjaca, kao i kaladont :D )aa, ok.meni su bic soleil mnogo bolji od gilette venus bilo koje verzije.bolje se oblikuju brcicici, ili?¿
October 10, 201212 yr bolje se oblikuju brcicici, ili?¿govorim o kasapljenju. sa bic soleil se to ne desava nikad.
October 10, 201212 yr kupio u liliju wilkinson na odsrafljivanje i zilete, posto je ovaj moj stari jos uvek rusty i pod 30-godisnjim kamencemne secam se kada sam se poslednji put brijo